7 C
Budapest
2021. december 2., csütörtök

Hadházyt telefonhívásokkal próbálják lejáratni Zuglóban

A politikusnak több barátja jelezte, hogy nagy tömegben indított automata hívásokkal, közvélemény-kutatásnak álcázva próbálják lejáratni. Szerint a tegnap elfogadott ellenzéki előválasztási kódex annyit ér, amennyit betartanak belőle a versengő felelek. Ez a legutóbbi pedig gyors véget ért.

A Momentum Mozgalom zuglói jelöltje, Hadházy Ákos szerint a közvélemény-kutatásnak álcázott hívásokban félinformációk és rágalmak hangzanak el, azt viszont egyelőre senki nem tudja, hogy ki rendelte meg a hívásokat.

- Hirdetés -

Mint ismeretes, az ellenzéki pártok nemrég elfogadtak az előválasztásra vonatkozó etikai kódexet, melyben az is szerepel, hogy: “A jelöltek a jelölttársaikkal szemben lejáratókampányt nem folytathatnak.” Ez pedig a fent említett hívásokkal úgy látszik elég hamar el is bukott.

A független képviselő a közösségi médiában azt írta, hogy “a hazugságok gyakori ismételgetése a Fidesz módszere. Mi más stílust, ennél sokkal jobb országot szeretnénk. Aki a Fidesz módszereit alkalmazza, az nem változást akar, legfeljebb csak helycserét. Nekem az kevés!”

- Hirdetés -
spot_imgspot_img

Kövess minket közösségi oldalainkon is!

42,000követőTetszik
4,600feliratkozóFeliratkozás

Legújabb videóink

Korábbi híreink