Videóban üzent a hamburgerezésért feljelentett mentős

Nemrégiben feljelentette egy férfi Buvár Mariannt, aki megállt szolgálati ideje alatt egy büfénél hamburgert rendelni. A feljelentő szerint a mentőtiszt hosszú percekig állt ott, ám a gépjármű fedélzeti kamerája ezt megcáfolja, Mariann az ebédjét 1 perc 51 másodperc alatt vette meg, amit riasztás miatt elfogyasztani sem tudott.

Most videóüzenetben jelentkezett, amiben elmondta, hogy: “Szerencsére nemcsak a mentők főigazgatója, hanem a társadalom nagy része is kiállt értem. Sőt, jólelkű büfések, gíroszosok, pizzériák, éttermek biztosítottak engem és több mint nyolcezer bajtársamat támogatásukról. Nagylelkűségüknek köszönhetően ma már kedvezménnyel vagy teljesen ingyen hamburgerezhetünk abban a húsz percben, amiben ez szolgálat alatt lehetőségünk van. Ígérem, ahogyan eddig is, úgy ezután is helyt állunk bajtársaimmal és számíthattok ránk a jövőben is.

Kövess minket közösségi oldalainkon is!

38,000követőTetszik
4,000feliratkozóFeliratkozás

Legújabb videóink

00:17:16

Horváth Csaba: hogy meghalt 22 ezer állampolgár, az a kormány hibája

A Reflektorban vendége Horváth Csaba, Zugló polgármestere volt, akivel többi között Lázár János korábbi felszólalásáról, a Fidesz "a baldoldal oltásellenes" kampányáról, valamint Hadházy Ákos zuglói indulásáról is beszéltünk.

Megdöbbentő látvánnyal bír a cannes-i vízalatti múzeum

Amint csitul a járvány és szabadabbá válik az országok közötti mozgás, mindenképpen érdemes felírni a látnivalók listájára a cannes-i vízalatti múzeumot is. Mindenképpen egy...
00:06:36

Déri Tibor: Város a Városban feeling – 30 éves Káposztásmegyer II.

Idén 30 éves Káposztásmegyer II. lakótelep. A lakóparkot bemutató videóriportunkat itt tekinthetitek meg.

Korábbi híreink

Petíció indult a vadasparkok és állatkertek kinyitásáért

Már több mint 15 ezren írták alá a petíciót.

Az MSZP véleményének ellenére is marad a Momentum Zuglóban

Az MSZP nem örül Hadházy zuglói indulásának, de ez en változtat a Momentum véleményén.