Megdöbbentő látvánnyal bír a cannes-i vízalatti múzeum

Amint csitul a járvány és szabadabbá válik az országok közötti mozgás, mindenképpen érdemes felírni a látnivalók listájára a cannes-i vízalatti múzeumot is. Mindenképpen egy nagyon látványos élményt ad.

Ha érdeklődünk a kultúra iránt Franciaország kifejezetten gazdag varianciákat rejt magában Cannes pedig szintén nem okoz csalódást az érdeklődőknek. Sőt, Cannes-t leginkább a kultúra miatt keresik fel, elsősorban a filmes kötődések miatt.

Popularitása ellenére csupán nagyon kevesen tudják, hogy a város környéke egy vízalatti múzeumot is rejt. Biztosra vehetjük, hogy a merülés után felejthetetlen élmény fog a szemünk elé tárulni. A Följáró oldalán olvashatjuk, hogy Jason deCaires Taylor, a múzeum igazgatója szerint, a környékre érkezett emberek csak úgy gondolnak a környékbeli vízalatti világra, mint egy mesebéli csodás korallos varázsvilágra.

A múzeumról készült videót itt láthatjátok:

(Földjáró)

Kövess minket a közösségi médiában!

38,000követőTetszik
900követőkövető
4,000feliratkozóFeliratkozás

Korábbi híreink

Megint a magyar kormány miatt hiúsult meg az EU Kínával szembeni indítványa

A 444.hu írta meg, hogy Magyarország már a napirendre vételét is megvétózta annak az indítványnak, amelyben az Európai Unió tagországai közös állásfoglalásban ítélték volna...

Szabadul a házi őrizetből Bige László

Bige László 2021. április 28-tól a Nyíregyházi Törvényszék jogerős döntése alapján semmilyen kényszerintézkedés hatálya alatt nem áll - írja a 24.hu a Nitrogénművek közleménye...

Maszk nélküli próbakoncert Liverpoolban

A koncert volt a legnagyobb az Egyesült Királyságban, mióta Covid-19 tavaly márciusban elkezdődött.