Hatalmas tűzzel égett le a szentendrei Spar

A szentendrei HÉV-végállomásnál található szupermarket szerda este gyulladt ki, a tüzet csak órák után sikerült eloltani.

Az esetre a Momentum Mozgalom helyi jelöltje, Buzinkay György hívta fel szerkesztőségünk figyelmét.

A Szentendre Blogol nevezetű nyilvános csoportban a helyiek több felvételt is megosztottak, amelyen látszik, hogy az üzlet teteje lángokban állt. A fekete füstöt kilométerekkel arrébb is látni lehetett.

Olvasónk a tűz korai állapotáról küldött nekünk felvételeket, a források szerint a lángok ezek után már sokkal nagyobbra nőttek, és szinte a teljes épületre átterjedtek.

A TV Szentendre tájékoztatása szerint az üzlet teljesen leégett, mire sikerült csillapítani a lángokat.

Bár több embert is ki kellett menekíteni az égő épületből, az értesülések szerint személyi sérülés nem történt, a tüzet pedig az áruház raktárában keletkezett elektromos meghibásodás okozhatta.

Darázs Ágnes, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője a BudaPestkörnyéke.hu hírportálnak elmondta, hogy a tűz nem terjedt át a szomszédos DM-re, a közeli benzinkút pedig biztonságban van.

Kövess minket a közösségi médiában!

38,000követőTetszik
900követőkövető
4,000feliratkozóFeliratkozás

Korábbi híreink

149 új fát ültetnek el az új balatonfüredi sétány mentén

A városvezetés klímatudatos szemléletét ez is jól tükrözi.
00:17:16

Horváth Csaba: hogy meghalt 22 ezer állampolgár, az a kormány hibája

A Reflektorban vendége Horváth Csaba, Zugló polgármestere volt, akivel többi között Lázár János korábbi felszólalásáról, a Fidesz "a baldoldal oltásellenes" kampányáról, valamint Hadházy Ákos zuglói indulásáról is beszéltünk.

Orbán: Brüsszel a vakcinabeszerzésnél ugyanúgy hibázott, mint a migrációnál

Orbán Viktor a Kossuth Rádióban adott reggeli interjújában beszélt a járványkezelés következő lépéseiről, Petry Zsolt ügyéről, illetve arról, hogy mégsem nyitnak április 19-én az iskolák.