Kósa ügy: a rendőrség szerint nincs itt semmi látnivaló

Csárdi Antal, az LMP országgyűlési képviselője és frakcióvezető-helyettese korábban feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, mert ahogy arra Juhász Péter felhívta a figyelmet, Kósa Lajos édesanyja azt mondta, hogy valakik visszaéltek a személyes adataival és meghamisították az aláírását az ajándékozási papírokon.

Kósa édesanyja korábban azt nyilatkozta, hogy fia ismeri az adatait, így közokirathamisítás történhetett. A képviselő feljelentésemre most reagált a rendőrség, amiben azt írják, hogy a csengeri örökösnő csalását támasztották alá az iratok és a vallomások, tehát szerintük nem Kósa Lajos adta át az adatokat az örökösnőnek.

Csárdi Antal közösségi oldalán közzétett posztjában így jogosan teszi fel a kérdéseket: „Ezek szerint a csengeri örökösnő ismerte Kósa édesanyjának adatait és magától beírta? Vagy valaki odaadta neki az édesanya adatait? Ki lehetett az? Nem az, aki ismerte az édesanya adatait? Nem az, akinek érdekében állhatott az öröklés az édesanya után?”

A képviselő posztját így zárja: „mi a valószínűbb? Az, hogy a csengeri örökösnő ismerte Kósa édesanyjának személyes adatait és aláírását, vagy valaki odaadta azt neki, esetleg magától meghamisította?

Korábban Csárdi dokumentumokat juttatott el szerkesztőségünkhöz, melyből az is kiderül, hogy a csengeri örökösnő 68 millió forint vesztegetési pénzt továbbíthatott Kósa Lajosnak.

Erről ide kattintva olvashatnak.