Hogyan viselj Champion ruhát és bomber kabátot a divatos megjelenés érdekében?

Hogyan viselj Champion ruhát és bomber kabátot a divatos megjelenés érdekében?
Fotó: EnvatoElements

A Champion márka rendkívül minőségi és sportos ruházata remekül hordható bomber dzsekivel. Ezt a kombinációt a Champion többféle stílusú szettjéhez is bátran kipróbálhatjuk. Mutatjuk, hogyan!

Champion oversize pulóver leggingsszel és bomber dzsekivel

A Champion márka élvonalban van a minőségi sportruházatával, ezért igencsak imádnivaló pulóvereket is találunk náluk. Például a retró hatást kapott oversize pulcsija tökéletes választás azok számára, akik szeretnék kicsit nőiesebbé tenni az urban stílust. Az ilyen pulóvert nyugodtan viselhetjük leggingsszel és természetesen bomber dzsekivel is. Ebben az esetben nem baj, ha a bomberen túllóg az oversize pulóver. Bájos megjelenést ad, főleg, ha a végeredményt egy platform sneakerrel kombináljuk. A klasszikus pulóverekhez is jól mutat a bomber, érdemes a hideg nyári esetéken kipróbálni. Ha pedig még nem találtuk meg a tökéletes bombert, akkor itt elérjük: https://answear.hu/h/noi-bomber-dzseki. Bomberből többféle fazon kapható, akár télre is nézhetünk egy csodaszép bélelt fazont, sőt a félelegáns stílusoknál minimalista szabású bőr bombereket is találunk. Ezek pedig akár a félelegáns stílushoz is nyugodtan viselhetőek.

Bomber dzseki és slim fit melegítő

A mai melegítők már nem olyanok, mint a retró időszakok mackói. A régi mackók nagyok voltak, bőek, és semmiképp sem lehetett őket elegánsnak nevezni. A mostani melegítő mackók között viszont olyan anyagú és fazonú modellek is találhatóak, amelyek kifejezetten hozzák a félelegáns megjelenést. A Champion slim fit nadrágjai is pont ilyenek. Viseljük egyszerű pólóval és bomberrel: remek hétköznapi, illetve szabadidős szettünk lesz. A szett természetesen uniszex, vagyis mindkét nem számára jó választás. Champion nadrágot itt találunk: https://answear.hu/m/champion. A Champion ezen kívül lábbeliket is készít, vagyis ha nem találjuk meg máshol a bomberhez passzoló tökéletes cipőt, érdemes a márkánál nézelődni. Az Answear kínálatában például a ruhák mellett stílusos sportcipőket, sneakereket és papucsokat is találunk Utóbbiak az extra vastag platform talppal akár külön szandálként is viselhetőek.

Bomber dzseki pólóruhával és platform szandállal

A laza nőies megjelenés záloga általában akkor a leginkább garantált, ha ruhát vagy szoknyát viselünk. A Champion ruháival kellemesen sportos szettet alkothatunk, amihez kifejezetten jól mutat egy bomber dzseki. A ruha nőiessége és a dzseki sportossága tökéletesen kiegészíti egymást. Ehhez jól mutat a sneaker is, de igazán egy sportos platform szandállal vagy sportcipővel tehetjük teljessé a szettünket. Az ilyen szettet egyébként sima sportos ruhával is kiegészíthetjük, nem kötelező a pólóruha. A spagettipántos Champion ruhák például kiválóan mutatnak a bomber dzsekikhez. Ráadásul ezeket külön is viselhetjük egy csinos magassarkúval, mert meglehetősen nőiesek és stílusosak is egyben. Legyünk tehát kreatívak és alakítsuk ki a legjobb szettet a Champion ruhákkal!

(Szponzorált tartalom)