Horror árak vannak a budapesti adventi vásárokban

Eddig sem volt olcsó, de az utóbbi évekhez képest drasztikusan emelkedtek az árak a Budapesten található Szenti István téri és a Vörösmarty téri karácsonyi vásárokban. A legolcsóbb a gyümölcstea, ami 1000 forintért kapható. A főételek 4500 és 8500 forint között kaphatóak.

Rendesen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki a hideg időben meginna egy forró italt a pénteken megnyílt adventi vásárokban, ugyanis egy 3 deciliteres forralt bor már 1200 forintba kerül, ahogy a puncs is. A rumos puncs már 2400 forint, de egy 4 cl-es tömény is 2300 Ft.

A vásárok minden nap 11 órától tartanak nyitva és csütörtökig 21 óráig, pénteken és szombaton pedig 23 óráig várják az érdeklődőket.

Bár a szervezők szerint minden standnál van egy étel, ami 1500 Ft-ért kapható, ilyet azonban nem találtunk, csak a rétest. Van viszont sült gesztenye 2000 forintért.

Innen viszont már drasztikusan emelkednek az árak, ráadásul a legtöbb ételhez alapból nem jár köret, tehát annak árát is pluszban felszámolják! Lefényképeztük a legfrissebb árlistát, amit mutatunk is.