Győzike: „Én meghalnék Orbán Viktorért!”

Győzike szerint az idén nagy változáson ment át, mint például végigment a békemeneten, hogy képviselje a békét. Úgy gondolta, kamatoztatni szeretné azt a munkát, amit az elmúlt 26 évben végzett Magyarországon.

Létrehozott egy alapítványt, ami a ‘Mi is Létezünk” nevet kapta, célja, hogy azok az emberek, akik szegényebb régiókban laknak és el szeretnék juttatni a mondanivalójukat a miniszterelnöknek, akkor azt ő személyesen fogja elvinni.

Ábrahám Róbert felvetette az énekesnek, hogy korábban az RTL Klubban egy rendkívül sztereotip képet épített fel a cigányságról és negatív irányba vitte el az ő megítélésüket. Győzike szerint ha Sylvester Stallone bocsánatot kér, hogy embert ölt a műsoraiban, akkor ő is elnézést fog kérni, mert amit tett, az csak egy szerep volt.

Az Ábrahám Róbert által készített interjúban nem szerényebb kijelentéseket tett az énekes, mint hogy:

„Én meghalnék Orbán Viktorért! Ha kell, míg a véremet is odaadom a miniszterelnök úrért!”

Szerinte most mindenét bevetette, hogy „ez az egész egy egységet alkosson”. 1999-ben amikor Budapestre érkezett, akkor is mindenki kinevetette és a mostani elhatározásánál is ez a helyzet, de a tervét véghez fogja vinni, mert korábbi tervei is végül sikerre vitték őt.

Ő ugyan az az ember szeretne maradni, aki eddig volt, csak most meg szeretné mutatni egy másik oldalát is, ezért vállalta fel politikai identitását is.