Márki-Zay szerint a választásig már nem szivárognak ki meleg fideszes miniszterekről készült felvételek

Az ördög ügyvédje mögött álló párt vezetésében úgy határoztak, hogy nem lesznek videók.

„Az a párt, ahol a legtöbb meleg ember van, ahol a kormányban most három meleg miniszternek a botrányát készíti elő egy blog, ez a kormány melegellenes gyűlöletkampányt folytat” – mondta Márki-Zay Péter egy Csurgón tartott lakossági fórumon még februárban, erről a 444 számolt be.

Az Egységben Magyarországért miniszterelnök-jelöltje szerda este a Telexnek adott interjújában azonban már azt mondta, „ha eddig nem állt elő a felvételekkel Az ördög ügyvédje, az április 3-i választásig már nem is fog”.

Márki-Zay Péter arra is utalt, hogy „Az ördög ügyvédje” mögött álló párt vezetésében úgy határoztak, hogy nem szivárogtatják ki a videót. „Erkölcsi megfontolásból dönthettek így, vagy valamilyen üzletet kötött valaki” – mondta.

Hozzátette, hogy ő nem látott konkrét felvételt ugyan, de a szereplők neve eljutott hozzá. Márki-Zay Péter a legfontosabbnak azt tartja, hogy az ellenzéki győzelmet ne különböző videóktól reméljék a szavazók, ahogyan az történt 2018-ban, amikor Simicska Lajos lengetett be egy bizonyos „atombombát” a Fideszre nézve.