„Ez nem politikai pedofília, ez csak vonzó környezetben megjelenése a politikusnak”

Szombaton tartott évértékelő beszédet Orbán Viktor a Várkert Bazárban. Az érkező vendégeket arról kérdeztük, hogy ők találkoztak-e már nemváltó műtétet népszerűsítő LMBTQ aktivistával, illetve arról, hogy a politikai pedofília nem jelent-e nagyobb veszélyt a gyermekekre.

Az Orbán beszédben semmi újdonság nem hangzott el. Volt dögivel gyurcsányozás, bajnaizás, sorozozás, brüsszelezés és a már-már tényleg nagyon elhasznált migránsozás. Persze a Fideszt építő jeligéből is akadt egy pár, mint például a rezsicsökkenttés. L. Simon László szerint ez egy kampány indító beszéd volt.

Elhangzott „Az apa férfi, az anya nő, a gyermekeinket pedig hagyják békén” mondata Orbán Viktornak, viszont ennél többet nem nagyon szántak az április 3-ai népszavazásban feltett LMBTQ kérdésekre. Amik a következők:

  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

A transz és homofób törvényekkel a kormány teljesen ellehetetleníti az LMBTQ közösség életének lassan minden területét. A 33-as paragrafussal pedig megfosztották a transzneműeket nem és névváltoztatási jogaiktól. Az örökbefogadási törvény módosításával ellehetetlenítették az egyedülálló és azonos nemű párok családalapítását is. Az orosz mintájú törvénnyel a kormány cenzúrázza az LMBTQ emberekkel kapcsolatos ismeretterjesztést az iskolában és a médiában.

Ha nem akarod az orosz mintájú homofóbtörvényt tovább erősíteni, szavazz érvénytelenül a népszavazáson.

Forrás: Magyar Kétfarkú Kutyapárt Facebook oldala

A héten nagy szerepet kapott a szerkesztőségünkben a politikai pedofília témája, mely a gyermekeket komolyan érintő ügy. Politikai pedofíliának hívják azt a jelenséget, mikor politikusok szimpátia és szavazat szerzése miatt kisgyermekeket használnak fel a kampányidőszakban. Valóban az LMBTQ társadalommal történő ismerkedés jelentené a legnagyobb veszélyt? A politikai pedofíliáról itt beszélünk bővebben.

-nyilván nem-

A megkérdezettek között szerepelt Nagy Feró, Kálomista Gábor, Kovács Zoltán, L. Simon László és Bencsik Gábor is.

Orbán Viktor beszédével mindenki elégedett volt.

Bevallották, hogy egyikőjük sem találkozott még nemváltó műtétet népszerűsítő LMBTQ aktivistával, majd legtöbbjük hozzátette, hogy nem is szeretne, sőt, az aktivisták is jobban teszik, ha nem akarnak velük találkozni. Annak ellenére, hogy senki sem találkozott még ilyen aktivistával, szerintük komoly veszélyt jelent, ha óvodások vagy iskolások tudomást szereznek az LMBTQ emberekről.

Ha direkt nem is, de bevallották a politikai pedofília jelenségét, bár Gajdics Ottó szerint:

„A politikus ilyen… Én ezt nem tartom akkora zűrzavarnak”

Kálomista Gábor elmondása szerint:

„Ez nem politikai pedofília. Ha átadnak egy óvodát, kivel fotózkodjanak, a nyugdíjas körrel?”

Bencsik Gábor állt talán legközelebb a beismeréshez:

„Ez rendszeresen előfordul. El tudom képzelni, hogy ez a jóízlés határát néha átlépi, de ez nem politikai pedofília, ez csak a politikus vonzó környezetben való megjelenítése.”

Az évértékelőn készült videót pedig itt találod: