Kamera előtt borotválta kopaszra fejét Pottyondy Edina

Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni Pottyondy Edinát. Aki egy cseppet is követi a politikai szereplőket és főleg azok kritizálóit, biztosan belefutott már egy-két videójába. Pottyondy Edina polgárpukkasztó nyelvezetével és stílusával lopta be magát a kritikusan gondolkodók és a tabukat előszeretettel nélkülözők szívébe.

Rendszeresen, válogatás nélkül kritizálja a kormánypártot és az ellenzéket egyaránt. Alkotott már szélsőséges véleményt a társadalomról az alapján, hogy milyen típusú az autójuk, de szánt pár percet Galla Miklósra is és Karinthy-gyűrűjére is, nyilván pejoratívan említve Gallát és az egész Karinthy-gyűrű díjat.

Ezúttal rövid időre búcsút intett, szokásos szarkasztikus humorával karöltve.

„Most egy időre pihenőre megyek, mégsem lehet egy egész életen át a konyhából szolgálni.”

– indítja videóját Edina

Videója folytatásában megköszönte nézőinek a figyelmet, kommenteket, lájkokat, a férfi falloszokról küldött fotókat viszont nem.

„Ennyire senki nem éhes”

– fogalmazott.

Azt nem tudhatjuk, hogy valóban kapott-e ilyen jellegű fotókat, viszont ami ezután következett az valószínűleg mindenkit meglepett.

Beindult a fodrászat

Először ollóval esett neki a hajának, majd végül a nullás gép is előkerült. Tette mindezt olyan mondatok kíséretében, mindhogy:

„Felmerülhetnek gyakorlati kérdések: például, hogy a csávód nem tud belemarkolni a hajadba szex közben”

Vagy olyan aranyköpések is elhangzottak, hogy:

„Nem akar egy bársonyos hajú kisfiút sz@patni, mert végül is nem egy pap.”

A nullás gép zúgásakor már olyat is mond, hogy:

„Eszembe sincs szépen meghalni!”

A továbbiakban Szabó Péter stílusához és intellektuális mélységéhez hasonlítható szövegeket tol, majd végül teljesen kopaszon elköszön:

„Aki igazán szeret, az mindig támogat. Gondolj csak Orbánra és a rezsicsökkentésre! Márciusban találkozunk!”

– köszönt el Edina.