Az Anonymus szerint Szabó Tímea CIA ügynök volt, a politikus cáfolja a vádakat

A kormányoldal újabban álarcba bújtatott személlyel próbál leleplezni ügyeket – egyelőre érdemi bizonyítékok és eredmény nélkül. A mai napon a Párbeszéd társelnökéről szivárogtatott ki egy hangfelvételt, ami szerint Szabó CIA ügynökként tevékenykedett.

Mindamellett, hogy kiderült, Szabó Tímea a Mókus utcai Általános Iskolába járt, a ma megjelent hangfelvételen Gansperger Gyula azt állította, később New Yorkban és Kabulban is dolgozott a CIA-nak. A párt társelnöke nem sokkal a megjelent hangfelvétel után reagált is az esetre.

Szabó Facebook oldalán írta meg, hogy mindenkit fel fog jelenteni, így Gansperger Gyulát is, valamint azokat, akik tényként állítják róla, hogy valaha ügynökként dolgozott.

Ami a CIA-s idétlenségeiteket illeti… Először is eddig legalább volt annyi eszetek, hogy csak utaltatok erre a kreténségre, nem mondtátok ki nyíltan, hiszen tudtátok: ha megteszitek, azonnal feljelentelek titeket. Hát most fel is jelentem Gansperger Gyulát rágalmazásért, de ugyanezt teszem minden lakájmédia-szereplővel, aki tényként állítja ezt. Ahogy látom, van bőven!” – fogalmazott Szabó Tímea.

A politikus azt is megírta, ő többször kérte, hogy a megfelelő hatóságok végezzenek el rajta egy nemzetbiztonsági átvilágítást, hogy a pletykákat eloszlassák, ám ez a mai napig nem történt meg.