Elfogatóparancsot adtak ki a zenész ellen

Fotó: Jövő TV

A Gregory G Ras néven elhíresült zenész/rapper egy november 16-ra kitűzött bírósági tárgyaláson nem jelent meg, amit ügyvédje előre jelzett, mivel Kormáromi Gergely az azt megelőző napokban influenzaszerű tüneteket produkált. A felelős magatartás miatt december 3-án elfogatóparancsot adtak ki ellene.

A zenész szerint hiába jeleztk, hogy betegség miatt nem tud megjelenni a bírósági tárgyaláson, azóta a pedig nem is keresték őt sem e-mailen, sem telefonon, pedig az elérhetőségei megvoltak.

Az ügy ami miatt elmondása szerint fél évente bíróságra kell járnia, még 2017-re húzódik vissza, amikor a Liger projekt megkezdésekor szerettek volna néhány platánt megvédeni a kivágástól. A platánok sajnos a láncfűrészek áldozatai lettek, a tiltakozás során viszont meghajlott néhány alumínium kerítés, ami miatt elindult az eljárás.

Hogy miért? Ugyanaz a sztori. 2017 koranyár: sikertelenül próbáltunk megvédeni pár 100+ éves platánt a kivágástól (100 milliós nagyságrendű természetkárosítás), a ligetprojekt által persze irgalmatlan összegű közpénzből felbérelt, illegális biztiőrökkel és több szakasznyi felfegyverzett rendőrrel biztosított német favágóktól. A fák odalettek, mi annyit értünk el, hogy kicsit meghajlott három értéktelen alukerítéselem és…ennyi. Semmi más.
Azóta is tart az ügy, kb félévente maszkalunk bíróságra csoportos garázdaság bűncselekménye(!) miatt… (és nem, nem a környezetpusztító közpénztolvaj nerisztokrata gengszterek a vádlottak, hanem mi) – írja
G Ras a közösségi oldalán.

Az engem felhívő tiszt szerint jelentkezzek hétfőn reggel a Markó utcában (azelőtt nem is tudok. vajon miért péntek délután hívtak), ő nem fog rám küldeni senkit, de addig “ha esetleg elfognak, hát az már az élet”…
Cuki, nem?
-írja a zenész.

A zenész azóta lekerült a kőrözöttek listájáról, így vélhetően valóban megjelent a megadott helyszínen. Posztjában egyben megjegyezte, hamarosan érkezik új kislemeze NERMINÁTOR címmel.