A Momentum elnökségi tagja visszaütött volna egy választópolgárnak?

Elcsattant egy pofon a Momentum sajtótájékoztatóján. Budapesten, a Széll Kálmán téren tartott sajtótájékoztatót a Momentum elnöksége, ahol hivatalosan is bejelentették, hogy Orosz Anna veszi át a párt vezetését, Fekete-Győr Andrástól.

Különösebben ez nem is lenne érdekes hír, eddig is nyílt titok volt a váltás ténye, azonban a sajtótájékoztató legvégén egy férfi bekiabált a momentumosoknak, hogy „NER strici, Fidesz, Fidelitas, NER-strici”, ami után a BaHír szerkesztősége szerint a Momentum egyik új elnökségi tagja Ilyés Márton pofon vágta a provokatív férfit, legalábbis így látszik a videóban.

Frissítés: Azonban a Momentumos szemtanuk azt állítják a provokátor ütött először, Ilyés Márton csupán védekezésképpen felemelte a kezét. A videó végén viszont jól látszódik, hogy a provokátor férfi nem adta fel és további pofonokat osztott a Momentumosoknak.

Ha kíváncsi az esetre akkor tekerjen az utolsó másodpercekhez.

A Momentum ma délután elküldte szerekesztőségünknek a pofozást megörökítő lasított felvételeket. Ezen kivehető, hogy valóban a provokatőe férfi ütlegelte a résztvevőket.
Valószínüleg tényleg el van átkozva a Széll Kálmán tér ilyen tekintetben, ha folytonosak ezek a politikusokat ért fizikai bántalmazások.

Forrás: Bahír.hu