180 fokos fordulatot vehet a Britney Spears ügy

(Borítókép: Britney Spears. Fotó: Michelangelo Di Battista / Sony/ RCA / Getty Images)

Időről időre kerülnek napvilágra a Britney Spears életkörülményeiről szóló hírek.

A The New York Times is beszámolt már arról, hogy mióta egy bíró széles körű ellenőrzést adott Britney Spears apjának a popdíva életében és pénzügyeiben történő intézkedésekben, az aggódó rajongók elkezdték megkérdőjelezni mindezt. Hogy lehet, hogy a bíróság továbbra is képtelennek tekinti az önmagát megvédeni, illetve a magáról is gondoskodni képes énekesnőt miközben még mindig aktívan fellépő popsztár volt.

Az apja és még mások ellenben azt állították, hogy ez egy olajozottan működő rendszer volt, ami megmentette Britneyt a mélyponttól.

Az ügy viszont most 180 fokos fordulatot vett, mivel a Los Angeles-i megyei bíró engedélyezte, hogy Britneyt már nem az apja ügyvédjei képviselték, hanem a sajátja.

A döntés azután született, hogy Spears a múlt hónapban tartott meghallgatáson kifakadt Brenda Penny bírónak, hogy hivatalos vádat akar emelni apja, Jamie ellen a gyámságban betöltött szerepe miatt – írta meg a Blikk is.

Brintey Spears telefonon keresztül beszélt a bírósággal és a vallomása közben többször is sírva fakadt, mivel úgy érzrzte, hogy a gyámságáért felelős emberek

„meg akarják ölni és ha ez nem visszaélés, akkor nem tudja, mi az”

– tette hozzá.

Az énekesnő ügyvédje felszólította Britney apját, hogy mondjon le a korábban meghatározott státuszairól,

„Jamie Spears-t el kell távolítani, mert ez a védelem érdeke” 

(The New York Times / CNN )

(Borítókép: Britney Spears. Fotó: Michelangelo Di Battista / Sony/ RCA / Getty Images)