Dobrev: MEG KELL VÉDENEM KARÁCSONY GERGELYT!

Napokban terjedt el a kormánymédia felületein, hogy Karácsony Gergely súgógépről mondta beszédét Miskolcon vasárnap. Emellett azt is elmondták, hogy plagizált a beszédében, ugyanis a kormányfő „senkit nem hagyhatunk az út szélén” mondatát felhasználta, forrásmegjelölés nélkül. Ja, meg nincs jogosítványa, nincs nyelvvizsgája, nincs PhD-je és nem rendelkezik a politikai vezetéshez szükséges legalapvetőbb kompetenciákkal sem. Tudják, a szokásos Karácsony elleni kampány.

Ezt a hírt Dobrev Klára is hallotta a rádióban, és mint aki sose hallott volna a Gyurcsány-showról, Karácsony lejáratásáról, vagy bármelyik ellenzéki miniszterelnök-jelölt lejáratókampányáról mobilt ragadott, és kiállt a főpolgármester mellett.

Mintha Orbán Viktor nem a súgógép 20. századi változatát, a papírlapot használná 30 éve minden egyes beszédénél.

– írta Dobrev bejegyzésében.

Dobrev szerint Orbán 30 éve olvassa a beszédeit, és csak azért nem használ súgógépet, mert neki az már túl high-tech. Szerinte teljesen álszent dolog, hogy valaki ez alapján próbálja beállítani, hogy ki alkalmas, vagy ki alkalmatlan miniszterelnöknek. De persze megjegyezte, hogy ő szeret szabadon beszélni és ezért nem használ súgógépet, de ez nem jelenti azt hogy jobb lenne ettől. De azért megjegyezte. Ez olyan mejegyzés, mint amikor Dobrev kampányszlogeneként azt használta, hogy ő 5 nyelven tud, és ez pont akkor ment, amikor Karácsonyt a nyelvtudásával zaklatták. Véletlenek na.

Karácsony válaszolt is a DK-s miniszterelnök-jelölt bejegyzésére, amelyben kisnyugdíjas Facebook-felhasználó módjára figyelmeztette Dobrevet, hogy ne higgy annak, amit a lakájmédia terjeszt rólam, miként persze én sem hiszem el, amit ugyanez a fideszes hazugsággyár rólad, rólatok állít.