6.4 C
Budapest
2021. december 1., szerda

Varga-Damm: az én pártom lesz a legnagyobb támogatója az összellenzéki indulásnak

A Reflektorban vendége Varga-Damm Andrea, a Reformerek párt elnöke volt, akivel többi között az ellenzéki előválasztásról, a kisebb pártokról és a pártjuk programjáról is beszélgettünk.

Varga-Damm Andrea május közepén jelentette be, hogy új pártot alapít, amellyel a ’22-es választáson el is indul. A Reformerek nevű párt, amely az elnöke szerint se nem az ellenzéki bal oldal, se nem a kormánymédiát nem erősíti politikájával.

- Hirdetés -

Az ellenzéki előválasztás Varga-Damm szerint felesleges, ugyanis az ellenzéki képviselőket maguk között kellett volna kiválasztani. Szerinte az előválasztás csak elfárasztja a jelölteket a ’22-es megméredtettésre.

Az (elő)választás pozícióharc, a szereplők között, a politikai pártok közt.

jelentette ki Varga-Damm Andrea.

Sok kritikát kapott a Reformerek párt, hogy a pártjuk, csak azért alakult meg, hogy szavazatokat szedjen el az ellenzéktől. A párt elnöke szerint, ez abszurdum ugyanis rájuk mindkét “pólusból” egyoldalúan szavaznának az ő pártjára.s

Emellett kiderült, hogy ’22-ben viszont csak olyan körzetekben indítanak jelöltet, ahol nem biztos az ellenzéki párt győzelme. Sőt, kijelentette, hogy támogatni is fogja az olyan ellenzéki jelölteket, akiknek elismeri a munkásságát.

- Hirdetés -
spot_imgspot_img

Kövess minket közösségi oldalainkon is!

42,000követőTetszik
4,600feliratkozóFeliratkozás

Legújabb videóink

Korábbi híreink