Veszélyben a Partizán, a nézők segítségére is szükség lehet

Pénteken tett közzé a Partizán egy videót, melyben arról beszél Gulyás Márton, hogy segítségre van szükségük a stúdióbérlést illetően.

„Veszélyben van a Partizán, amennyiben egy hónapon belül nem tudjuk elkezdeni a költözést és az új stúdió kialakítását, akkor nem leszünk képesek biztonsággal elindítani az új évadot”

– mondta Gulyás Márton videójában

Az eddigi baross utcai bérleti szerződésük lejárt, a tulajdonos nem kívánta meghosszabbítani megállapodásukat. Emiatt júniustól költöznie kell a Partizánnak. „Részben anyagi, részben politikai okokból egyetlen tárgyalásunk sem vezetett eredményre” – mondja videójában a Gulyás Márton. A nyilvánossághoz fordult segítségért.

A Telexnek azt nyiltakozta, hogy abban, hogy jelenlegi helyüket el kell hagyniuk, nem sejt politikai kényszert. Úgy fogalmazott: „Más elképzelései voltak a tulajdonosnak a hely további használatáról.”

Gulyás Márton arra kérte a Partizán közösségét, hogy ha van olyan személy, akinek birtokában van megfelelő ingatlan, az jelezze a pestipartizan@gmail.com-on.

Az bérlendő ingatlannak az alábbi paramétereknek kell megfelelnie:

  • Összesen 700 négyzetméteres alapterülete legyen
  • ebből 300 négyzetméternek egybefüggőnek kell lennie, hogy a stúdiót kényelmesen ki tudják alakítani
  • a belmagasságnak el kell érnie a négy métert

A Partizánról

A Partizán csatornán politikai, közéleti, popkulturális mélyinterjúk találhatóak. Korábban Slejm néven működtek. Egyórás kifejtős magyarázó videókból, oknyomozói videókból és beszélgetésekből állt. Még a 2018-as országgyűlési választások előtt készült el „Kamupártok nyomában” című videósorozata.

Azóta a Partizán név felvételével nagyot bővült a csatorna. Az utóbbi időben más arcok, műsorvezetők is feltűntek a videókban. Több órás beszélgetéseket készít politikusokkal, a popkultúra számos szereplőjével.