Maruzsa Zoltán beállt felügyelő tanárnak az érettségire

Képzeljük el a jelenetet: Hétfő reggel van, a gondolataidban cikáznak balra-jobbra az évszámok, a történelmi személyek, a nyelvtani szabályok és a pitagorasz tétel is be-be figyel. Minden erőfeszítéseddel azon vagy, hogy eszedbe jusson az a 12. századi király, hogy mégis mit csinált, de most nem ezzel kéne foglalkoznod, hanem azzal hogy ki is írta a János vitézt… Úristen már csak 10 perc van hátra és elkezdődik az életünk eddigi legnagyobb kihívásának az első felvonása. Már idegesen ott vársz a terem ajtaja előtt, hogy leülhess, a levegőt is egyre szaporábban veszed. És ekkor egy ismeretlen hang üti meg a füled: jó reggelt kívánok! Felpillantasz a jegyzeteidből és ott áll előtted a köznevelésért felelős államtitkár, Maruzsa Zoltán.

Ez a jelenet pedig lehet, hogy le is játszódott, ugyanis Maruzsa Zoltán a XVI. kerület Szerb Antal Gimnáziumban felügyelő tanári feladatok ellátásában segédkezett hétfőn – közölte az iskola Facebook oldalán.

A köznevelésért felelős államtitkártól ez nem egy egyszeri eset, tavaly is ellátogatott középiskolákba az érettségik idején.

Kövess minket a közösségi médiában!

38,000követőTetszik
900követőkövető
4,000feliratkozóFeliratkozás

Korábbi híreink

Megint a magyar kormány miatt hiúsult meg az EU Kínával szembeni indítványa

A 444.hu írta meg, hogy Magyarország már a napirendre vételét is megvétózta annak az indítványnak, amelyben az Európai Unió tagországai közös állásfoglalásban ítélték volna...

Szabadul a házi őrizetből Bige László

Bige László 2021. április 28-tól a Nyíregyházi Törvényszék jogerős döntése alapján semmilyen kényszerintézkedés hatálya alatt nem áll - írja a 24.hu a Nitrogénművek közleménye...

Maszk nélküli próbakoncert Liverpoolban

A koncert volt a legnagyobb az Egyesült Királyságban, mióta Covid-19 tavaly márciusban elkezdődött.