Jamie Lee Curtis megemlékezett a magyar anyák napjáról

Jamie Lee Curtis magyar származású amerikai színésznő, édesapja a szintén híressé vált színész, Tony Curtis, nagymamája pedig Helen Schwartz, aki magyarországi zsidó emigráns volt.

A színésznő jelenleg Magyarországon tartózkodik, mert új filmjét, a Borderlands nevű videójáték sorozat-adaptációját Budapesten forgatják.

Jamie anyák napja alkalmából egy kedves és megható poszttal köszöntötte fel nagymamáját, Helen Schwartzot Instagram-oldalán.

“Ma van anyák napja Magyarországon, ott, ahonnan apám családja származik. A bal oldalon álló gyönyörű nő az apai nagymamám, Helen Schwartz. Minél tovább forgatok itt, annál inkább megindít az a gondolat, hogy az álmok milyen nagy távolságokat képesek megtenni. Boldog anyák napját kívánok neki és minden itteni anyának, tudván, milyen izgalommal töltötte őt el Tony sikere és élete, és remélem, az enyém és minden unokájáé is.” -írta a posztban, ezek után magyarul hozzátette:

“A kis Mátészalkától egészen az én Los Angeles-i otthonomig mindenkinek boldog anyák napját kívánok.”

(fotó:AXELLE/BAUER-GRIFFIN/FILMMAGIC)

Kövess minket a közösségi médiában!

38,000követőTetszik
900követőkövető
4,000feliratkozóFeliratkozás

Korábbi híreink

Megint a magyar kormány miatt hiúsult meg az EU Kínával szembeni indítványa

A 444.hu írta meg, hogy Magyarország már a napirendre vételét is megvétózta annak az indítványnak, amelyben az Európai Unió tagországai közös állásfoglalásban ítélték volna...

Szabadul a házi őrizetből Bige László

Bige László 2021. április 28-tól a Nyíregyházi Törvényszék jogerős döntése alapján semmilyen kényszerintézkedés hatálya alatt nem áll - írja a 24.hu a Nitrogénművek közleménye...

Maszk nélküli próbakoncert Liverpoolban

A koncert volt a legnagyobb az Egyesült Királyságban, mióta Covid-19 tavaly márciusban elkezdődött.