A terasznyitást ünneplő celebek posztjait egy Orbán Ráhelhez köthető állami cég szponzorálja

Budapest, 2013. október 11. Szájer József fideszes európai parlamenti képviselõ és Orbán Ráhel, Orbán Viktor miniszterelnök lánya (b2) az Úton egy erõsebb Európa felé címû konferencián a budapesti Marriott szállóban 2013. október 11-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A napokban Dobó Kata, Király Linda és Annoni Zita is hasonló szöveggel és azonos hashtagekkel (#reklám, #csodásmagyarország) tűzdelt posztot osztott meg Instagram-oldalán a terasznyitásról, amelyre a 444.hu hívta fel a figyelmet.

„#reklám Boldog terasznyitó napot mindenkinek! Már nagyon vártam ezt! Te is kint vagy valahol barátokkal? Ha kihasználod a lehetőséget, akkor tedd mindenképp felelősséggel, de azért élvezd a pillanatot is. Oszd meg mindenkivel a viszontlátás boldog óráit, és használd a #hianyoztatok hashtaget! #csodasmagyarorszag”

-írja Király Linda posztjában.

A portál kiemeli, hogy a terasznyitást ünneplő celebek posztjait a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) szponzorálja, amelyet az a Guller Zoltán vezet, aki 2018-ban segítői között említette Orbán Viktor miniszterelnök lányát is.

A 444 szerint Guller Zoltán „Orbán Ráhel bizalmasa”, és a hatáskörébe tatozik a Magyar Divat & Design Ügynökség, amelynek közvetlen élén Bata-Jakab Zsófia áll, ő pedig Orbán Ráhel évfolyamtársa volt.

(Fotó: KOSZTICSÁK SZILÁRD / MTI)