Toborozza fellépőit a Fekete Zaj fesztivál

Elindult a zenekarok szervezése a 2021-s Fekete Zaj fesztiválra, bár a fesztivál szervezői is csak reménykednek benne, hogy valóban meg is lesz tartva a rendezvény.

A Fekete Zaj fesztivál szervezői Facebook oldalukon tették közzé, hogy várják a fellépők jelentkezését. A rendezvényt augusztus 18-tól 21-ig tervezik Gyöngyösön.

A fesztiválra zenei sokszínűség, kevésbé átlagos fellépői repertoár jellemző. A produkciók között vannak ismert és feltörekvő zenészek is, melyek a rock n’ roll, stoner, hardcore műfajától, egészen az indie-n át, a post-punk, doom, death metal-ig mindent érintenek. Mint a legtöbb fesztiválon itt sem csak koncert programok vannak, napközben művészeti programokon, workshopokon is részt lehet venni.

Ha fellépnél a fesztiválon, az alábbi linken keresztül tudsz jelentkezni: http://bit.ly/feketezaj2021-artistapplication

Kövess minket a közösségi médiában!

38,000követőTetszik
900követőkövető
4,000feliratkozóFeliratkozás

Korábbi híreink

Liftezni is lehet majd az új Krisztus szoborban

Előreláthatólag az év végére fog elkészülni a szobor.

Ma ünnepeljük a magyar költészet napját

A magyar költészet napját 1964 óta április 11-én ünnepeljük, József Attilának születése napján. Weöres Sándor: Tavaszvárók Megládd, megint futunk a berken át,feledve tél jegét,a záros kert-ajtón,...

52 ezer magyar zenei rendezvényt törölt el a járvány

A Music Hungary Szövetség közleményében leírta, hogy a koronavírus járvány okozta lezárások miatt 52.000 zenei rendezvény maradt el Magyarországon. Weyer Balázs, a szövetség elnöke...