Bemutatta az LMP Hajdú-Bihar megyei jelöltjét

Schmuck Erzsébettel az online is követhető sajtótájékoztatón mutatta be az LMP-Magyarország Zöld Pártja Hajdú-Bihar megye 2. számú egyéni választókerületének jelöltjét, Jármi Pétert.

A Kossuth téren tartott eseményen Schmuck Erzsébet, a párt társelnöke elmondta, hogy jelöltjük részt vesz az ellenzéki előválasztáson, mely mellett pártjuk mindvégig elkötelezett volt. Szerinte fontos, hogy egy zöld és szociális Magyarországot valósíthassanak meg 2022 után. A helyi választók képviseletére Jármi Pétert, az LMP Hajdú-Bihar megyei elnökét tartják legalkalmasabbnak zöld és aktivista múltja miatt is.

Jármi Péter a sajtótájékoztatón kiemelte a debreceni BMW beruházását, miszerint nem a kormány nem a helyiek, hanem a multi érdekeit veszik csak figyelembe. Az autógyár beruházása során ugyanis 400 hektár értékes területet vettek el a helyi és környékbeli lakosoktól. Szintén kiemelte az élelmiszerbiztonság fontosságának kérdését, melyre nem került megfelelő figyelem.

https://www.facebook.com/lehetmas/videos/705511830124271

Kövess minket a közösségi médiában!

38,000követőTetszik
900követőkövető
4,000feliratkozóFeliratkozás

Korábbi híreink

Hitelmoratórium okozza a hitelesek hidegzuhanyát

A 2020. március 18-tól életbe lépett fizetési haladékot nagyon sok honfitársunk igénybe vette, és jelenleg is nagyon sokan élnek a lehetőséggel. A pénzügyi szakemberek...

Luxus-óceánjárókkaal mentik az embereket a Karibi-térségből

A karibi szigeten csütörtökön vörös riasztást adtak ki.

Újabb balatoni településen hirdettek építési tilalmat

Újabb településen függesztettek fel építési lehetőséget a Balaton környékén.