fbpx

“A Polgári Válasz 106 körzetben tervezi az indulást” – Bencsik János

A Reflektorban című műsorunk keddi adásában Bencsik János, független országgyűlési képviselő és a Polgári Válasz mozgalom alapító tagja volt a vendégünk, akivel a magyar közélet és politika aktualitásairól beszélgettünk.

– YouTube

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Szóba került a kormány nemzeti konzultációja, valamint a válságkezelés, de beszélgettünk a Polgári Válasz 2022-es terveiről, Sneider Tamás belépéséről és a Magyarországon megfigyelhető politikai kultúráról is. Ezen kívül a képviselő úr, mint egykori jobbikos párttag, értékelte a Jobbik jelenlegi munkásságát, az ellenzéki szövetséget és a kormányváltás esélyeit.

Az adást meg is hallgathatod a többi műsorral együtt a Soptifyon is:

“A Polgári Válasz 106 körzetben tervezi az indulást” – Bencsik János

Listen to this episode from Reflektorban on Spotify. A Reflektorban című műsorunk keddi adásában Bencsik János, független országgyűlési képviselő és a Polgári Válasz mozgalom alapító tagja volt a vendégünk, akivel a magyar közélet és politika aktualitásairól beszélgettünk.Szóba került a kormány nemzeti konzultációja, valamint a válságkezelés, de beszélgettünk a Polgári Válasz 2022-es terveiről, Sneider Tamás belépéséről és a Magyarországon megfigyelhető politikai kultúráról is.

Legfrissebb videók

Fekete-Győr: “A kormányváltás után Orbánékat csak jogállami eszközökkel szabad elszámoltatni” – Videó.

A Reflektorban című műsorunk szombati adásának vendége a Momentum Mozgalom elnöke és miniszterelnök-jelöltje

Kétszer több egészségügyi hulladékot termeltünk a második hullámban, mint az előző években

Az egészségügyi hulladékról és annak helyes tárolásáról, szelektálásáról beszélgettünk a Zöld Zóna Kft ügyvezető igazgatójával. Kerekes János elmondta,...

Hírlevél

Kövess minket!

26,000követőTetszik
880követőkövető
9követőkövető
3,600feliratkozóFeliratkozás

Választás 2022

Legfrissebb cikkek