Marilyn Mansont zaklatással vádolják exei, a volt neje is megszólalt az ügyben

Újabb zaklatási botrány söpört végig a médián, ezúttal az extravagáns énekes, Marilyn Manson áll a vádak középpontjában.

A lavinát a Westworld színésznője, Evan Rachel Wood indította el, aki egy Instagram-posztjában nyíltan vallott arról, hogy volt barátja, Brian Warner, azaz művésznevén Marilyn Manson éveken át bántalmazta és kihasználta.

„Még tinikoromban kezdett el behálózni, és aztán szörnyű módon bántalmazott éveken keresztül. Agymosottá tett, és manipulált, hogy végül teljesen alárendeljem magam neki. „

-írta a bejegyzésben.

Wood továbbá hangsúlyozta, hogy mostantól nem szeretne félelemben élni, és azért is leplezi le ezt a „veszélyes embert”, hogy ne tehessen tönkre további életeket. A színésznő kifejezte együttérzését a többi áldozat felé.

Evan Rachel Wood és Marilyn Manson még 2007-ben jöttek össze, és egészen 2010-ig alkottak egy párt. A lány mindössze 19 éves volt a találkozásukkor, a férfi pedig teljesen az ujja köré csavarta, sőt állítólag nemi erőszakot is elkövetett rajta.

Wood elmesélése szerint többször is megpróbálta elhagyni Mansont, aki azonban folyamatosan zaklatta, öngyilkossággal fenyegetőzött, illetve többször fizikailag is bán talmaszta a színésznőt. A botrány kirobbanása után további nők is jelentkeztek az üggyel kapcsolatban, akik mind hasonló élményekről számoltak be a zenésszel való párkapcsolatukra vonatkozóan, és mindannyian – Wood-ot is beleértve – poszttraumás stressz szindróma áldozatai voltak az események után.

Az énekes egyébként szintén egy Instagram-posztban reagált az őt ért vádakra, amelyben a következőket fogalmazta meg:

„Nyilvánvaló, hogy a művészetem és az életem is régóta tele van ellentmondásokkal, de ezek az állítások rólam rettenetesen elferdítik a valóságot. Az intim kapcsolataim mindig hasonlóan gondolkodó partnerek közös megegyezésén alapultak. Attól függetlenül, hogy mások most miért akarják hamisan feltüntetni a múltat, ez az igazság.”

https://www.instagram.com/p/CKxZavzAGOe/?utm_source=ig_web_copy_link

Érdekesség, hogy azóta Manson egykori felesége, a modell és divattervező Dita von Teese is megszólalt az ügyben. Ő azt mondta, hogy a bántalmazott exek által elmondottakat a zenésszel való párkapcsolata során nem tapasztalta, végül a droghasználat és a hűtlenség vetett véget a kapcsolatnak. Ezen kívül hozzátette, hogy bár ő nem tudja megerősíteni a vádakat, arra biztat minden bántalmazott embert, hogy mielőbb kérjen segítséget.