Békement: atrocitás érte az egyik magyar párt elnökét, akit meg is fenyegettek

A Békemenetre ment el Ecsenyi Áron, aki a libertárius Le az Adók 75%-ával Párt elnöke, akit eddig leginkább a lezárás ellenes tüntetésekről ismerhették meg, ahol őt is, és ikertestvérét is több millió forintra büntetett meg a rendőrség.

Ecsenyi elment az október 23-i békemenetre, ahol kérdezni kívánt volna, ám ez láthatóan nem jött össze. Egy középkorú férfi lökdösni kezdte őt, rágalmazta, sértegette, és a végén meg is fenyegette. Ecsenyi a kormány által felvett „giga-hitelekről” és a Fidesz gazdaságpolitikájának balra tolódásról kérdezte volna a nem túl békés békemenetelőket – vette észre a baranyai hírportál, a Bahír.hu.

Az eseményen stábunk is jelen volt, ahol többek között azt kérdeztük a Gyurcsány Ferenc ellen szervezett rendezvény résztvevőit, hogy miért nem került a volt miniszterelnök elszámoltatásra, valamint van-e értelme a Stop Gyurcsány! petíciónak! Arra is rákérdeztünk, hogy sok év után támogatnák-e, hogy az általuk támogatott miniszterelnök kiálljon vitázni Márki-Zay Péterrel.