Ez volt KERO nagy bejelentése

Óriási bejelentéssel készültek Kerényi Miklós Gáborék, napokig titkolóztak és semmit sem szivárogtattak a sajtó felé, hogy miről is lehet szó.

KERO botránya után mindenki kíváncsian várta, hogy milyen területeket érinthet ez a bejelentés.

Ma azonban fény derült erre a hőn őrzőt titokra.

Keroban feltámadt a vágy, hogy azt a hat nagyon közkedvelt musicalt, ami annak idején az Operettszínház legsikeresebb előadásai között szerepeltek azaz az, Elisabeth, Mozart, Rómeó és Júlia, Rudolf, Szentivánéji Álom és a Notre dame-i toronyőr most újra színpadra vigye.

Ezekből készítene Kerényi Miklós Gábor egy gálaestet, aminek a címe nem más, mint a

 „BEST OF KERO”.

Hiszen ezeket a darabokat ő segítette színpadra és ő harcolt azért, hogy ezek a darabok színre kerülhessenek – mondta el.

A gálaestnek a Budai Szabadtéri Színház adna otthont.  Hangsúlyozta, hogy nagyon fontos a budapesti színházi élet, köztük a szabadtéri színházi élet, hiszen szerinte a legcsodálatosabb élmények között van, amit az elő ember megtapasztalhat.

Fotó: Jövő TV / Kárász Anna Flóra

KERO is eleinte nagyképűnek érezte a gálaest címét, de miután kipuhatolózta és a környezete szorgalmazta a címadást, meg is állapodott ennél.

A színészi gárda között lesz: Janza Kata, Szabó P. Szilveszter, Földes Tamás, Veréb Tamás, Kerényi Miklós Máté, Vágó Zsuzsi.

Holnap további bejelentéseket tesznek a gálaesttel kapcsolatban.