Tüntetnek március 15-én a lezárások ellen

„Nem nézhetjük tétlenül hazánk tönkretételét” – kezdte videóját Toroczkai László, a Mi Hazán miniszterelnök-jelöltje, aki március 15-én 11:00 órára hív és vár mindenkit a Vigadó térre, a Las Vegas Kaszinó elé, ahonnan a vonulás a Parlamentig fog tartani.

A videóban kiemelte, hogy ők nem vírustagadók, hanem csak a lezárást ellenzik. Szerinte a WHO szakemberei nagy valószínűség szerint összejátszottak a gyógyszeripar lobbijával, de azt is elmondta, hogy szerinte az Operatív Törzs is össze vissza beszél és Magyarország gazdaságát teljesen tönkre teszik.

Ezért követelik, hogy se óvodákat és iskolákat se zárhassanak be, mivel vakcinákat 18 éves kor alatt eleve nem lehet beadni és csak az idősebbek maradjanak otthon. Továbbá kiállnak, hogy az oltás továbbra is maradjon önkéntes, valamint ellenzik az oltási könyvet is annak diszkriminációja.

A kormánytól külön kérik, hogy adót vessenek ki járványszolidaritási adót a koronavírus-járványból meggazdagodó gyógyszeriparra, multikra, digitális óriáscégekre és kaszinókra.

A Mi Hazánk Mozgalom elnöke zárásként elmondta, hogy szerinte Magyarországon diktatúra van és számíthatnak bírságra a tüntetésen résztvevők, ezért külön alapot nyitottak és várják az adományokat, hogy a kiszabott bírságok összegét már most összegyűjtsék.