Elrabolták Lady Gaga kutyáit, a sétáltatót meglőtték

Ismeretlen tettesek ellen nyomoz a Los Angeles-i rendőrség, miután egy kutyasétáltató férfit fegyverrel megtámadtak és lelőttek, a kutyákat pedig elvitték. Mint utóbb kiderült, az elrabolt ebek a híres amerikai énekesnőhöz, Lady Gagához tartoznak. – tudjuk meg az oe24.at cikkéből.

A hatóságok helyi idő szerint csütörtök este jelentették be, hogy az eset gyanúsítottja két 20-25 év közötti férfi. A sétáltató, Ryan Fisher a brutális támadás során súlyosan megsebesült, de a kiérkező mentők szerencsére azonnal kórházba szállították, így már stabil az állapota.

A rendőrség közleménye szerint a rablás helyi idő szerint szerda este történt, amikor a férfi az énekesnő három francia bulldogját sétálni vitte Hollywood utcáin. A gyanúsítottak ekkor hirtelen kiugrottak egy autóból, fegyvert fogtak a rémült férfira, és erőszakosan követelték a kutyák átadását. A sétáltatást végző férfi nem engedelmeskedett azonnal, ennek következtében a rablók meglőtték, akik végül csak két kutyával tudtak távozni a helyszínről.

A francia bulldogok egyébként kifejezetten sokat érnek, úgyhogy az Egyesült Államokban gyakran történnek őket érintő hasonló lopások, rablások. Lehetséges, hogy a két elkövető nem is volt tisztában vele, hogy egy világsztár kutyáit sikerült elvinniük.

Lady Gaga a rablás ideje alatt éppen Rómában tartózkodott, és azóta is ott forgat, így a szóvivője elmondása szerint nagyon megrendítette a veszteség. Az énekesnő 500 000 dollár jutalmat ajánlott fel annak a személynek, aki hiteles információval tud szolgálni a Koji, Gustav és Miss Asia  hollétéről.

A támadásról egy videó is megjelent a TMZ.com internetes oldalon, amelyet egy lakóházra felszerelt térfigyelő kamera rögzített. Lady Gaga szóvivője megerősítette, hogy a felvétel az énekesnő szomszédjának térfigyelő kamerájával készült.