fbpx

Nácis posztja miatt kirúgták a Mandalorian sztárját

A Cara Dune-t játszó színésznőt ellentmondásos bejegyzései miatt rúgták ki, és az ügynöksége is felbontotta vele a szerződését.

Gina Carano, amerikai színésznőt kirúgták a Mandalorian sorozatból, miután a színésznő sokakat felháborító megjegyzést tett ki az Instragram sztorijában. A szóban forgó sztorijában a republikánusokat a holokauszt zsidóihoz hasonlította. A Lucasfilm tegnap kiadott egy közleményt melyben ez állt:


 “Gina Carano jelenleg nem a Lucasfilm alkalmazásában áll, és nincsenek vele tervei a jövőben sem. Mindazonáltal a közösségi médiában megjelent posztjai amelyekben az emberek kulturális és vallási identitásukat becsmérli irtózatosak és elfogadhatatlanok.”

“A zsidókat akiket megvertek az utcán, azokat nem a náci katonák, hanem saját szomszédaik és gyerekeik verték… Mivel a történelmet hamisítják, ezért sokan nem realizálják, ahhoz, hogy a náci katonák összegyűjthessenek több ezer zsidót, ahhoz az kellett, hogy a kormány megutáltassa a zsidókat a szomszédaikkal, szimplán csak azért, mert zsidók. Ez miben más attól, hogy valakit a politikai nézete miatt gyűlöljenek meg?” – írta insta sztorijában Gina Carano.

Nem ez volt az első ellentmondásos bejegyzése

A színésznő több posztban is kritizálta a maszkivselésre vonatkozó szabályokat, szerdán egy ezzel kapcsolatos posztot is megosztott. A két sztorit végül törölte az instagramjáról, de ez már “tűzoltásnak” sem volt elég. A megbotránkoztató posztok után, sokan a régebbi hasonlóan ellentmondásos posztjait kezdték el újra posztolni Twitteren. Tavaly novemberben már megosztott egy maszkellenes képet, és nyíltan támogatta azt az összeesküvés elméletet is, miszerint Trump választási csalás miatt veszített az Egyesült Államokban.

A régebbi posztjai, és a tegnapi sztorija miatt elindult egy #FireGinaCarano trend a Twitteren ellene. Carano, és rajongói megpróbáltak ezellen küzdeni egy őt támogató #WeLoveGinaCarano trend elindításával, de ez végül nem jött össze.

“Eközben Kaliforniában”

A Mandalorian 2. évadának a végére Gina Carano karaktere, Cara Dune életben maradt, és éreztették a sorozat készítői, hogy a következő felvonásokban is találkozhatunk karakterével, de a kirúgását követően ez végül nem biztos, hogy megvalósul.

Legfrissebb videók

Fekete-Győr: “A kormányváltás után Orbánékat csak jogállami eszközökkel szabad elszámoltatni” – Videó.

A Reflektorban című műsorunk szombati adásának vendége a Momentum Mozgalom elnöke és miniszterelnök-jelöltje

Kétszer több egészségügyi hulladékot termeltünk a második hullámban, mint az előző években

Az egészségügyi hulladékról és annak helyes tárolásáról, szelektálásáról beszélgettünk a Zöld Zóna Kft ügyvezető igazgatójával. Kerekes János elmondta,...

Legújabb podcastünk

audio

Tabumentes #8 – Függőség, Algoritmusok, Adathalászat, Manipuláció, Populizmus, Álhírek

A Tabumentes Podcast 8. adásában a közösségi média demokratikus társadalmakra gyakorolt hatásairól beszélgettünk.

Hírlevél

Kövess minket!

26,000követőTetszik
830követőkövető
9követőkövető
3,200feliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb cikkek

Orbán: 50 százalékos bértámogatást kapnak a most bezárt szektorokban dolgozók

Friss résszel jelentkezett Orbán Viktor legújabb videós sorozata, a Vakcinainfó Extra a miniszterelnök Facebook-oldalán.