fbpx

Orlai Tibor: Én még várok a koronavírus-oltással (videó)

Több mint egy évtizede igazi “színházcsináló”. A koronavírus második hullámakor első volt, aki bezárta a magánszínházát, hogy megvédje a színészeit a fertőzéstől. Hiába tette őt és a társulatát próbára a vírus, a szlogenjük még ma is aktuális: Együtt. Szabadon. Koronavírusról, online közösségépítésről és az oltásról is beszélgetek a Spotlightban Orlai Tiborral.

A producer szerint mindenképp be kellett zárni a színházakat, hiszen míg a nézők a maszkokkal és a távolságtartással biztonságban érezhették magukat, addig a színészeknek kevesebb védelem jutott.

“Egy fertőzés adott esetben egy teljes stábot, egy teljes előadás összes színészét érinthette volna. És ezért én úgy döntöttem, hogy álljunk le, nézzük meg mi fog történni.”

– mondja Orlai.

A nézői szinházbajárási szokások szerinte nem ott fognak folytatódni, ahol 2020 februárjában vagy márciusában, de lassan vissza fognak merni menni a nézők a zárt közegbe. Szinte biztos benne, hogy fontos szerepe lesz a vírus utáni helyzet megfelelő lekommunikálásának és az oltásnak.

Orlai Tibor: Én még várok a koronavírus-oltással | Jövő TV

Több mint egy évtizede igazi “színházcsináló”. A koronavírus második hullámakor első volt, aki bezárta a magánszínházát, hogy megvédje a színészeit a fertőzé…

Az oltást egyenlőre még nem adatná be magának. Ő azok az emberek közé tartozik, akik kivárnak és megfigyelik a mellékhatásait a vakcináknak. Noha vannak már pontos adatok ezzel kapcsolatban, mivel azonban ő az egészségügyben közgazdászként dolgozott korábban, ezért sokkal óvatosabb. Pontosan tudja, hogy egy egészségügyi terméknek a bevizsgálása mennyi időbe telik, egy év pedig szerinte ehhez kevés volt.

“A bevizsgálási folyamatnak nem volt esélye, nem lehetett. Hol volt itt két-három év. Nyilvánvaló, hogy a mellékhatások később fognak jelentkezni. Ez az én véleményem.”

– hangsúlyozza.

Részletek a videóban!

Legfrissebb videók

Fekete-Győr: “A kormányváltás után Orbánékat csak jogállami eszközökkel szabad elszámoltatni” – Videó.

A Reflektorban című műsorunk szombati adásának vendége a Momentum Mozgalom elnöke és miniszterelnök-jelöltje

Kétszer több egészségügyi hulladékot termeltünk a második hullámban, mint az előző években

Az egészségügyi hulladékról és annak helyes tárolásáról, szelektálásáról beszélgettünk a Zöld Zóna Kft ügyvezető igazgatójával. Kerekes János elmondta,...

Hírlevél

Kövess minket!

26,000követőTetszik
880követőkövető
9követőkövető
3,600feliratkozóFeliratkozás

Választás 2022

Legfrissebb cikkek

Orbán: 50 százalékos bértámogatást kapnak a most bezárt szektorokban dolgozók

Friss résszel jelentkezett Orbán Viktor legújabb videós sorozata, a Vakcinainfó Extra a miniszterelnök Facebook-oldalán.