Politikai nyomás miatt élő rádióműsorban mondott fel a Best FM műsorvezetője

A KATA-s változások is megerősítették abban Molnár Ginát, hogy fel kell mondania 12 év után abban a rádióban, amit a vidéki rádiózás fellegvárának tekintett. Ugyanis gyermekvállalás előtt, ennyi év után sem hajlandóak bejelenteni munkavállalóként ahhoz a rádióhoz, ami Magyarország leggazdagabb emberének tulajdonában áll – vette észre a Debreciner.

Mint mondta:

12 évvel ezelőtt azon izgultam, hogy hogyan köszönjek be itt a Best FM-nem, most pedig azért szorít a torkom hogy hogyan köszönjek el ennyi év után. Amikor ide érkeztem nekem ez a hely a Best fm volt a vidéki rádiózás fellegvára, viszont azóta politikai nyomás miatt itt sok minden megváltozott, emiatt rég azt érzem hogy csak egy átutazó vagyok itt a Best FM-en és tovább kell állnom.

„Ezt a KATA-s változások is megerősítették bennem, mert míg a kormány azt hangoztatja hogy a gazdaság kifehérítése a cél, eddig én azt tapasztaltam, hogy bejelenteni senki sem szeretné a dolgozóit, engem sem fognak, pedig bíztam benne hogy 12 év után nőként gyermekvállalás előtt ez nem kérdés, ha Magyarország leggazdagabb emberének dolgozom.”

– tett hozzá a műsorvezető.

„A döntésemmel azoknak is szeretnék bátorságot adni akik ugyanebben a cipőben járnak és félnek változtatni. Szerintem nem kell, mert a bátorság nagyon egyszerű: vessző helyett pontot kell tenni és valahogyan biztosan lesz. Köszönöm hogy 12 éven át otthon, autóba, munkahelyen együtt rádióztunk itt a Best FM-en és utoljára kívánok nagyon szép napot. Molnár Gina vagyok.”

Kiemelt kép: Molnár Gina Facebook oldala