Sneider Tamás országgyűlési képviselő is csatlakozik a Polgári Válaszhoz

Szerda reggeli sajtótájékoztatóján jelentették be a Polgári Válasz mozgalom tagjai, hogy a párt új taggal bővül. A csatlakozó politikus Sneider Tamás országgyűlési képviselő, a Jobbik volt elnöke.

A sajtótájékoztatón Bencsik János országgyűlési képviselő, a Polgári Válasz alapító tagja elmondta, hogy szerinte a Fidesz se nem keresztény, se nem polgári, csak annak hazudja magát, a Polgári Válasz pedig erre kínál alternatívát. Hangsúlyozta továbbá, hogy Sneider Tamás ténylegesen ezen értékek mentén éli az életét, így tökéletesen hiteles figurája lesz a mozgalomnak.

Sneider Tamás beszédében elmondta, hogy a helyi erős önkormányzatok nélkül nincsen erős ország, és a nyugat-euróapai modell mintájára az önkormányzatok megerősítésén kéne dolgozni Magyarországon is. Elmondása alapján többek között ezen is fog munkálkodni az elkövetkezendő időben a Polgári Válasz tagjaként.

A Polgári Válasz mozgalmat egyébként 2020 decemberében alapította Bencsik János országgyűlési képviselő, Mihátsiné Dózsa Hajnalka, Ostffyasszonyfa független polgármestere, Rába Kálmán, a Vas megyei közgyűlés tagja, kőszegi önkormányzati képviselő, valamint Varga Dániel, Budapest I. kerületi önkormányzati képviselő.