fbpx

Tabumenes országmentés

audio

Tabumentes #7 – Kapitalizmus a 21. században

A Tabumentes Podcast 7. adásában a kapitalizmus 21.századi formáját vizsgáltuk. Mi a termelés és a környezeti válság kapcsolata? Működik a verseny a neoliberalizmusban? Mi az állam szerepe? Hogyan kellene megreformálnunk a neoliberális kapitalizmust?
audio

Tabumentes #6: Konzervatív vs LMBTQ

A Tabumentes Egyesület podcastjának 6. epizódjában a konzervatív és keresztény gondolatvilág, illetve az LMBTQ identitás közötti kapcsolatról beszélgettünk.
audio

Tabumentes #5 – Jogállamiság és az uniós költségvetés

A Tabumentes Podcast soron következő adásában Bakó Bea, az Azonnali főszerkesztője, Kazai Viktor CEU-s jogtudós és Pöőr Hunor, a Tabuementes Országmentés tagja beszélik ki az EU-s költségvetést.
audio

Tabumentes #4 – Hidegháború 2.0 USA vs Kína

A Tabumentes podcast soron következő adásában a 21. század modern hidegháborújáról, az Egyesült Államok és a Kína közti konfliktusról esett szó.
audio

Tabumentes #3 – A rasszizmus kérdése hazai és nemzetközi szinten

A Tabumentes Podcast harmadik adásában civil vitapartnereinkkel a rasszizmus kérdését tárgyaljuk ki, amely során szó esett a Black Lives Matter mozgalomról és a hazai cigányság helyzetéről is.
audio

Tabumentes #2 – A preferenciális választás és az ellenzék esélyei

A Tabumentes Podcast különkiadásának vendége Szűcs Zoltán Gábor politológus és Nagy Károly, a Momentum 18. kerületi önkormányzati képviselője.
audio

Tabumentes Podcast – A hazai közbeszéd állapota, a vélemény- és szólásszabadság határa

A Tabumentes Podcast első adásában olyan fontos kerültek kitárgyalásra, mint a hazai közbeszéd állapota, a vélemény- és szólásszabadság vélt, vagy éppen valós határai és a média befolyásoló ereje. Hallgassátok meg!

Kiemelt cikkek

Cikkünkben a búcsú jegyében gyűjtöttük össze a leköszönő amerikai elnök, Donald Trump legképtelenebb megszólalásait, amelyek a hivatali ideje alatt hangzottak el.
Volt, ahol lovasrendőrökkel és vízágyúval oszlatták fel a tömeget.
Közvélemény-kutatás zöld gazdaságélénkítésről és zöld pénzügyi csomagokról

További hírek

Ingyenesen tesztelik a héten a ferencvárosi lakosokat

Hétfőtől péntekig 8 és 12, valamint 13 és 18 óra között a Bakáts téren és az Ecseri...

Jövőre ismét lehet Love Parade Berlin utcáin

Az esemény fénykorában több, mint egymillió embert vitt utcára.

Lemondott az SZFE HÖK elnöke

Csernai úgy fogalmazott, tiszta lelkiismerettel, de a munkába belefáradtan és az elmúlt időszak történései kapcsán tehetetlenül nyújtja be lemondását.