fbpx

Adventi kalendárium

video

Adventi kalendárium: Arató Gergely (Videó)

A Jövő TV adventi kalendáriumában minden nap egy politikust vagy közéleti személyiséget kérdezünk. A tizenkilencedik részben Arató Gergely, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője kíván a magyaroknak kellemes ünnepeket.
video

Adventi kalendárium: Molnár Áron (Videó)

A Jövő TV adventi kalendáriumában minden nap egy politikust vagy közéleti személyiséget kérdezünk. A tizennyolcadik részben Molnár Áron színész, aktivista, a noÁr mozgalom alapítója kíván a magyaroknak kellemes ünnepeket.
video

Adventi kalendárium: Kanász-Nagy Máté

A Jövő TV adventi kalendáriumában minden nap egy politikust vagy közéleti személyiséget kérdezünk. A tizenhetedik részben kanász-Nagy Máté, az LMP társelnöke kíván a magyaroknak kellemes ünnepeket.
video

Adventi kalendárium: Szanyi Tibor (videó)

Adventi kalendáriumunk tizenhatodik részben Szanyi Tibor, az ISZOMM párt miniszterelnök-jelöltje kíván a magyaroknak kellemes ünnepeket.
video

Adventi kalendárium: Tordai Bence (Videó)

A Jövő TV adventi kalendáriumában minden nap egy politikust vagy közéleti személyiséget kérdezünk. A tizennegyedik részében Tordai Bence, a Párbeszéd Magyarországért párt országgyűlési képviselője kíván a magyaroknak kellemes ünnepeket.
video

Adventi kalendárium: Cseh Katalin (videó)

Adventi kalendáriumunk tizennegyedik részben Cseh Katalin, a Momentum Mozgalom EP-képviselője kíván a magyaroknak kellemes ünnepeket.
video

Adventi kalendárium: Barabás Richárd (Videó)

A Jövő TV adventi kalendáriumában minden nap egy politikust vagy közéleti személyiséget kérdezünk. A tizenharmadik részében Barabás Richárd, a Párbeszéd Magyarországért párt szóvivője kíván a magyaroknak kellemes ünnepeket.
video

Adventi kalendárium: Lakner Zoltán (Videó)

A Jövő TV adventi kalendáriumában minden nap egy politikust vagy közéleti személyiséget kérdezünk. A tizenkettedik részében Lakner Zoltán, politológus és újságíró kíván a magyaroknak kellemes ünnepeket.

Kiemelt cikkek

A színház így szeretné megteremteni a biztonságos, mindenféle erőszaktól és zaklatástól mentes munkakörnyezetet a dolgozói számára.
Hiába büntetik meg kellő szigorral az elkövetőt, sajnos újra és újra előfordul az, hogy a bántalmazást megismétli...
A gyógyszerész szabálysértést követett el, amikor a korlátozások idején tömegrendezvényt szervezett.

További hírek

Botrány Szekszárdon: megszűnt az ellenzéki többség

Zaják Rita a Facebook oldalán osztotta meg a hírt, hogy kilépett az Éljen Szekszárd Egyesületből, s ezután...

Tordai Bence: “A Fidesz láthatóan már lemondott Budapestről”

A Reflektorban című műsorunk hétfői adásának vendége Tordai Bence, a Párbeszéd Magyarországért országgyűlési képviselője volt, akivel közéleti...

Támogatást kapnak a Women in Innovation program női tagjai

A program díjazása egybeesett a Nemzetközi Nőnappal.