fbpx

Jövőre ismét lehet Love Parade Berlin utcáin

A The Rave Planet határozta el, hogy a méltán híres berlini elektronikus fesztivált újra megszervezik a német főváros utcáin, mely fénykorában több, mint egymillió embert vitt utcára.

Az esemény gátja már csak a koronavírus volt, azonban a szervezőket ez sem tántorította el, így ha 2021-ben nem is, de 2022. július 9-én már szinte biztosan együtt bulizhatunk. Köszönhető ez annak is, hogy több, mint 24 000 személy már 144 millió forintnak megfelelő (391.688€) összeget adott össze az eseményre.

A szervező The Rave Planet az eseményt az “egy család vagyunk” jeligével szervezik meg és céljuk, hogy “megvédje, népszerűsítse és fejlessze az elektronikus tánczene kultúráját annak minden formájában, sőt, továbbfejlessze.” De ennél nagyobb céljuk között szerepel, hogy az Unesco az elektronikus zenét, mint műfajt, kulturális örökségi rangra emelje.

A Love Parade 1989-ben került először megszervezésre, melyre összesen 150 fő látogatott el, 2000-ben azonban már 1,3 millió érdeklődőt vonzott a felvonulás. Az esemény utoljára Duisburgban került megrendezésre 2010-ben, 1,4 millió résztvevővel.

TOMCRAFT Love Parade 2003

Track list:1) Tomcraft – Loneliness (Klub Mix)2) Igor S – Boomerang3) Priceless – Freak Out4) Zombie Nation – Kernkraft 400

Korábbi felvétel a berlini Love Parade eseményről
Avatar
Jövő TV
Neked szól. Rólad szól.

Legfrissebb videók

Fekete-Győr: “A kormányváltás után Orbánékat csak jogállami eszközökkel szabad elszámoltatni” – Videó.

A Reflektorban című műsorunk szombati adásának vendége a Momentum Mozgalom elnöke és miniszterelnök-jelöltje

Kétszer több egészségügyi hulladékot termeltünk a második hullámban, mint az előző években

Az egészségügyi hulladékról és annak helyes tárolásáról, szelektálásáról beszélgettünk a Zöld Zóna Kft ügyvezető igazgatójával. Kerekes János elmondta,...

Hírlevél

Kövess minket!

26,000követőTetszik
880követőkövető
9követőkövető
3,600feliratkozóFeliratkozás

Választás 2022

Legfrissebb cikkek