fbpx

Ég veled, Donald!

Cikkünkben a búcsú jegyében gyűjtöttük össze a leköszönő amerikai elnök, Donald Trump legképtelenebb megszólalásait, amelyek a hivatali ideje alatt hangzottak el. Vigyázat, agyzsibbasztásra felkészülni!

Az Egyesült Államok 2020-as elnökválasztásának eredményeként hosszú idő óta először a regnáló elnök, Donald Trump nem ismétel ciklust. A demokraták jelöltje, Joe Biden beiktatására 2021. január 20-án kerül sor. Bár Donald Trump enyhén szólva nehezen barátkozott meg az eredménnyel, és rengeteg kavarodás követte a választást, most mégis eljött az idő, hogy elköszönjünk a meme-királytól. Tiszteletünk jeléül álljon itt néhány Trump legabszurdabb megjegyzéseiből. A cikkbe pedig pár videót is belinkeltünk hasonló gyűjtésekkel.

  • “Most kaptam egy gyönyörű levelet Kim Jong-Un-tól. Természetesen nem tudom megmutatni, de egy nagyon személyes, kedves, melengető levélről van szó.”
  • “Őrült ez az Elizabeth Warren. Vagy ahogy én szeretem hívni: Pocahontas.”
  • “Vannak, akik úgy gondolják, hogy zseni vagyok.”

“A globális felmelegedés koncepcióját a kínaiak találták ki annak érdekében, hogy az Egyesült Államokat ellehetetlenítsék a versenyképességtől.”

Year in review: Donald Trump’s craziest quotes in 2017

Global News took a look back at some of President Donald Trump’s most talked about quotes in 2017. This includes Trump branding a news organization “fake new…

  • “A levélben történő szavazás a nemzetünk történelmének legkorruptabb szavazásához fog vezetni.”
  • “Minden embert szeretek, a gazdagokat és a szegényeket is. Csak arról van szó, hogy bizonyos szituációkban nem akarok szegény embert.”
  • “Én nem vagyok más országok elnöke.”
  • “Amikor valaki az Egyesült Államok elnöke, annak a hatalma teljes körű. És ennek így is kell lennie.”

“Hogyha 14 millió ember helyett csak 1 milliót tesztelnénk, sokkal kevesebb esetszámunk lenne.”

Trump’s Weirdest Quotes of 2020 | NowThis

TRUMP’S WEIRDEST QUOTES: Pres. Trump said some weird things in 2020 – even for him. Do you remember them all?” Subscribe to NowThis: http://go.nowth.is/News_…

  • “A világ egy nagyon veszélyes hely, és azt hiszem, ez még így marad egy ideig.”
  • “Ez a szó: Korona, úgy hangzik, mint egy hely Olaszországban. Egy gyönyörű hely.”
  • “Abraham Lincoln nagyon elnökös volt. Ő volt az egyetlen, akire azt mondtam, ennyire elnöki talán már én sem tudok lenni. Akkor volt a leginkább elnökös, amikor a kalapját hordta.”

“Nagyon büszke vagyok rátok: Don Jr., Eric, Ivanka, Tiffany. Nem lehet szavakkal kifejezni, milyen büszkévé tesztek minden egyes nap. Bármi történik holnap, akkor is büszke leszek rátok. Mondjuk ha nem nyerek, sosem beszélek velük többet.”

A végére pedig jöjjön a kedvencünk: a hírhedté vált interjú, amelyben Trump világossá teszi, hogy szerinte a koronavírus esetszámokat nem az adott ország populációjához képest, relatívan kell szemlélni, hanem egyszerűen a számokat nézve. A riporter hiába próbálja egyre kétségbeesettebben meggyőzni az elnököt, hogy amit mond, az egyszerűen a józan észnek mond ellent, úgy tűnik, Trump nem igazán akarja befogadni az észérveket.

Trump’s Mind-Numbing Interview with Axios | NowThis

‘There are those that say you can test too much.’ – Watch Trump’s most mind-numbing moments from this Axios on HBO exclusive interview.” Subscribe to NowThis…

Rengetegen örülnek Biden győzelmének, és sokan várják tőle az amerikai viszonyok helyrerázását. Nem csoda, hiszen Donald Trumphoz sok megkérdőjelezhető momentum köthető, azonban kétségtelen tény, hogy a leköszönő elnök szórakoztató színfoltja a politikai meme-gyárnak.

Legfrissebb videók

Fekete-Győr: “A kormányváltás után Orbánékat csak jogállami eszközökkel szabad elszámoltatni” – Videó.

A Reflektorban című műsorunk szombati adásának vendége a Momentum Mozgalom elnöke és miniszterelnök-jelöltje

Kétszer több egészségügyi hulladékot termeltünk a második hullámban, mint az előző években

Az egészségügyi hulladékról és annak helyes tárolásáról, szelektálásáról beszélgettünk a Zöld Zóna Kft ügyvezető igazgatójával. Kerekes János elmondta,...

Legújabb podcastünk

audio

Tabumentes #8 – Függőség, Algoritmusok, Adathalászat, Manipuláció, Populizmus, Álhírek

A Tabumentes Podcast 8. adásában a közösségi média demokratikus társadalmakra gyakorolt hatásairól beszélgettünk.

Hírlevél

Kövess minket!

26,000követőTetszik
830követőkövető
9követőkövető
3,200feliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb cikkek