fbpx

Fekete-Győr futásra hívta Németh Szilárdot és Budai Gyulát

A héten került nyilvánosságra, hogy Orbán Gáspár egy brit elitképzésen, a Sandhurst Királyi Katonai Akadémián vett részt, melynek körülbelül negyvenmillió Forintos tandíját a Honvédelmi Minisztérium állta. Ennek kapcsán indult meg a posztharc a politikusok között.

A miniszterelnök fia képzése kapcsán több ellenzéki politikus is felemelte hangját, amit néhány kormánypárti képviselő nem vett jó néven. Budai Gyula például úgy fogalmazott, hogy:

Nagy pofa van és azonkívül semmi nincs a Fekete-Győrnél és testnevelésből felmentett Momentumos párttársainál. Mit tudnak ők a katona életről és katonai hivatásról?!

A pacalevésről elhíresült Németh Szilárd pedig felajánlotta Fekete-Győr Andrásnak, hogy sok-sok magyar fiatal nyomdokába lépve, vállalja ő is a haza fegyveres szolgálatát, tegye le a katonai esküt és legyen a Magyar Honvédség hivatásos, szerződéses vagy önkéntes tartalékos katonája.

A Momentum elnöke ezt meglovagolva a két politikust kihívta futni a Margit szigetre egy “szigetkörre”, mert szerinte ezek a mellüket döngetők harminc métert nem tudnak egyben lefutni. A kihívásnak ráadásul tétet is adott, ugyanis aki lemarad a futásban, annak egy hónapig önkéntes munkát kell végeznie.

A két politikus egyelőre nem válaszolt a pártelnök kihívására.

Avatar
Jövő TV
Neked szól. Rólad szól.

Legfrissebb videók

Fekete-Győr: “A kormányváltás után Orbánékat csak jogállami eszközökkel szabad elszámoltatni” – Videó.

A Reflektorban című műsorunk szombati adásának vendége a Momentum Mozgalom elnöke és miniszterelnök-jelöltje

Kétszer több egészségügyi hulladékot termeltünk a második hullámban, mint az előző években

Az egészségügyi hulladékról és annak helyes tárolásáról, szelektálásáról beszélgettünk a Zöld Zóna Kft ügyvezető igazgatójával. Kerekes János elmondta,...

Legújabb podcastünk

audio

Tabumentes #8 – Függőség, Algoritmusok, Adathalászat, Manipuláció, Populizmus, Álhírek

A Tabumentes Podcast 8. adásában a közösségi média demokratikus társadalmakra gyakorolt hatásairól beszélgettünk.

Hírlevél

Kövess minket!

26,000követőTetszik
830követőkövető
9követőkövető
3,200feliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb cikkek