fbpx

Ungár Péter: Egy politikusnak nem feltétlenül az a dolga, hogy morális példát mutasson – Videó

Ungár Péter: Egy politikusnak nem feltétlenül az a dolga, hogy morális példát mutasson | Jövő TV

A Reflektorban műsor vendége volt Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője. Műsorvezető: Pelva CsengeOlvasd el a híreket! https://www.jovotv.huLájkolj b…

Ungár Péter politikus, geográfus, az LMP országgyűlési képviselője. Hazánkban az első politikusok közé tartozik, akik nyíltan vállalták homoszexualitásukat a nyilvánosság előtt.

Munkájában olyan ügyekért áll ki teljes vállszélességgel, mint a közalkalmazottak arányos bérezése, vagy az otthonápolás érdemi megbecsülése. Szerinte addig nem várható el a magyar közszolgálati szektortól a hatékony és lelkiismeretes szolgáltatás nyújtása, amíg az abban dolgozók bérezése a havi megélhetéshez is alig elég.

A Jövő TV politikai és közéleti kibeszélőjében, a Reflektorban című műsorunk csütörtöki adásában többek között a Capitolium ostromáról, a politikusok közösségi médiában való szerepvállalásáról és a demokratikus ellenzéki szövetségben felmerülhető konfliktusokról is beszélgettünk vele, de szóba került édesanyja, Schmidt Mária és a jelenlegi kormányhoz fűződő kapcsolata is. Videó.

Legfrissebb videók

Az átlagkereset is kevés az e-biciklikhez (videó)

Hiába az állami támogatás, ha az átlagkereseted bánja.

Ungár Péter: Egy politikusnak nem feltétlenül az a dolga, hogy morális példát mutasson – Videó

A Jövő TV politikai és közéleti kibeszélőjében, a Reflektorban című műsorunk csütörtöki adásában Ungár Péterrel, az LMP országgyűlési képviselőjével beszélgettünk.

Hírlevél

Kövess minket!

13,452lájkolóTetszik
748követőkövető
9követőkövető
2,140feliratkozóFeliratkozás

Választás 2022

Legfrissebb cikkek

Ég veled, Donald!

Cikkünkben a búcsú jegyében gyűjtöttük össze a leköszönő amerikai elnök, Donald Trump legképtelenebb megszólalásait, amelyek a hivatali ideje alatt hangzottak el.