fbpx

Vona Gábor: A Mi Hazánk ellenem jött létre (videó)

Vona Gábor: A Mi Hazánk ellenem jött létre| Jövő TV

Több, mint egy éve hagyta maga mögött a politikát, és vágott bele a vloggerkedésbe. Kapott érte hideget és meleget is, de szerinte megérte. Saját közösséget …

Több, mint egy éve hagyta maga mögött a politikát, és vágott bele a vloggerkedésbe. Kapott érte hideget és meleget is, de szerinte megérte. Saját közösséget épít, miközben videóival nemcsak oktat, hanem hat is. Szerinte többet ér egy videó a herbálról, mint egy zsák krumplit adni Orbán Viktornak a Parlamentben. Vajon visszatér egyszer a politikába? Kritika, és önkritika a Spotlightban Vona Gábor sztorija.

A volt Jobbik elnök úgy érzi, vloggerként és politikusként is ugyanazt képviseli, mint a párt utolsó három-négy évében. A Jobbik néppártosodása az ő fejlődésével lineáris.

Hiába váltott pályát, ha megoszt egy tartalmat szinte égnek a kommentszekciók. Most a legtöbben DK-s nyugdíjasok követik, legalábbis a kommentek alapján erre következtet. Ha felrak valamit az internetre, rögtön rásütik az ellenzék árulója és az Orbán-bérenc bélyeget.

A politikába csak a második refomkor miatt jönne vissza, de erre vajmi kevés esélyt lát. A mostani kormányváltáshoz nem fűz társadalmi szintű reményeket, mert szerinte a kormány iránti útálatból nem lehet eredményt elérni, a törzsi gondolkodást kellene feladni ebben és a cigánykérdésben is.

“a kormány Végül is elénk tart tükröt. Hogyha kormányváltás lesz, vagy akár kétharmados rendszerváltás is, a társadalmi attitűd nem fog megváltozni”

-emeli ki a volt politikus.

Még ma is hiteles cigány értelmiségieket keres, akik segíthetnek a leszakadó romákat felzárkóztatni. A radikális jobboldal cigányellenes megmozdulásai miatt azonban elzárkóznak a nyitástól a roma vezetők. Vona távol áll a Mi Hazánk Mozgalom radikális üzeneteitől, de a létüket önmagára vezeti vissza.

“Torockai László az én politikai, néppárti gondolatommal szemben fogalmazta meg a Mi Hazánkot. Az egy Vona Gábor néppárti politikájával szembe álló, és a Jobbik kezdeti, radikális időszakához visszatérni kívánó mozgalom. Amihez nekem semmi közöm”

– hangúlyozza.

További részletek a videóban!

Legfrissebb videók

Magyarország sporthelyzetéről és sportpolitikájáról

Középpontban a magyar sport

Kunhalmi Ágnes: “Lázár János egy okos, de ugyanakkor nagyon veszélyes figura” – Videó

A Reflektorban című műsorunk csütörtöki adásában az MSZP társelnöke, Kunhalmi Ágnes országgyűlési képviselő volt a vendégünk.

Hírlevél

Kövess minket!

13,452lájkolóTetszik
748követőkövető
9követőkövető
2,140feliratkozóFeliratkozás

Választás 2022

Legfrissebb cikkek