fbpx

Már kétmilliós a nyomravezetői díj a szigetszentmiklósi eset ügyében

Mint korábban megírtuk, civilek összeálltak és több, mint egymillió Forintos nyomravezetői díjat ajánlottak fel annak, akinek információja segítségével elkaphatják azt az illetőt, aki több, mint 10 000 liter olajat engedett a Dunába és ezzel az egyik legnagyobb olajszennyezést okozta Magyarországon.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) vezetője ma reggel a rendőrség honlapján közölte, hogy kétmillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki a szigetszentmiklósi olajszennyezés ügyében.

Az összeg annak fizethető ki, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személlyel kapcsolatban olyan konkrét információt tud szolgáltatni, amely a nyomozást eredményre vezeti, és az elkövetők azonosítását, felelősségre vonását közvetlenül elősegíti – tartalmazza a közlemény. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli – teszik hozzá.

Azt kérik, hogy aki az elkövetővel, jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik – akár névtelensége megőrzése mellett – tegyen bejelentést a főkapitányságon, vagy a 112-es segélyhívón.

Emlékeztetnek arra: a Budapesti Rendőr-főkapitányság környezetkárosítás bűntette miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást miután Szigetszentmiklós térségében nagy mennyiségű olaj került a Ráckevei Duna-ágba december 10. és 12. között.

Korábbi riportvideónk itt nézhető vissza:

Brutális mértékű olajszennyezés Szigetszentmiklóson | Jövő TV

December 10-e környékén nagy mennyiségű, kb. hat köbméternyi fáradt olajat engedtek le ismeretlenek a ráckevei, egyébként védett Duna-ágba az esővízgyűjtő cs…

Avatar
Jövő TV
Neked szól. Rólad szól.

Legfrissebb videók

Tordai Bence: “A Fidesz láthatóan már lemondott Budapestről”

A Reflektorban című műsorunk hétfői adásának vendége Tordai Bence, a Párbeszéd Magyarországért országgyűlési képviselője volt, akivel közéleti és politikai aktualitásokról beszélgettünk. Szóba...

Fekete-Győr: “A kormányváltás után Orbánékat csak jogállami eszközökkel szabad elszámoltatni” – Videó.

A Reflektorban című műsorunk szombati adásának vendége a Momentum Mozgalom elnöke és miniszterelnök-jelöltje

Legújabb podcastünk

audio

Tabumentes #8 – Függőség, Algoritmusok, Adathalászat, Manipuláció, Populizmus, Álhírek

A Tabumentes Podcast 8. adásában a közösségi média demokratikus társadalmakra gyakorolt hatásairól beszélgettünk.

Hírlevél

Kövess minket!

26,000követőTetszik
830követőkövető
9követőkövető
3,200feliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb cikkek

Botrány Szekszárdon: megszűnt az ellenzéki többség

Zaják Rita a Facebook oldalán osztotta meg a hírt, hogy kilépett az Éljen Szekszárd Egyesületből, s ezután független önkormányzati képviselőként dolgozik tovább....