fbpx

Tragédia! 22 év után véget ér a Barátok közt

Először a Blikk szellőztette meg az információt, ami azóta hivatalossá is vált: 22 év után véget ér az RTL egyik legrégebbi, kultikus jelenetekben bővelkedő sorozata, a Barátok Közt. Az 1998-ban útjára induló, azóta kultstátuszba emelkedett sorozatnak nyáron mutatták be a tízezredik epizódját, az egyre romló nézettségi adatok miatt azonban kell elköszönnünk a sorozattól. Most komolyan, lehet még rosszabb a 2020-as év?

Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója a SorozatWikinek adott interjújában erősítette meg a híreszteléseket:

“Egy olyan sorozat, ami ennyire erős volt és ilyen mértékben tartottak tőle az ellenfelei, mindig is a magyar tévétörténelem egyik legnagyobb csillaga marad. Független attól, hogy most már messze nem nézik ennyire jól.”

Az RTL programigazgatója megjegyezte: az igazi problémák akkor kezdődtek, amikor öt évvel ezelőtt Kalamár Tamás alapító producer távozott a sorozattól. A programigazgató a Barátok közt jelenlegi producerével, Ondruss Ilonával is egyeztetett év elején, ugyanis szerettek volna még egy utolsó próbát tenni a sorozat nézőinek visszacsábítására.

“A tartalmi változtatások az év elején valóban megtörténtek, elégedettek voltunk a stáb munkájával és bíztunk a sikerben. Már nyáron látszódnia kellett volna, hogy a nézők visszaszoknak rá, de ez nem történt meg. Így igazából már akkor várható volt, hogy előbb-utóbb kénytelenek leszünk befejezni a sorozatot”

A stáb még hónapokig forgatni fogja az új részeket, azonban jövő nyáron el is kell búcsúznunk a Barátok közttől, ekkor lesz ugyanis az utolsó sugárzása az RTL-en. Hiányozni fogsz!

Avatar
Lányi Örs
Újságíró, szerkesztő

Legfrissebb videók

Az átlagkereset is kevés az e-biciklikhez (videó)

Hiába az állami támogatás, ha az átlagkereseted bánja.

Ungár Péter: Egy politikusnak nem feltétlenül az a dolga, hogy morális példát mutasson – Videó

A Jövő TV politikai és közéleti kibeszélőjében, a Reflektorban című műsorunk csütörtöki adásában Ungár Péterrel, az LMP országgyűlési képviselőjével beszélgettünk.

Legújabb podcastünk

audio

Tabumentes #7 – Kapitalizmus a 21. században

A Tabumentes Podcast 7. adásában a kapitalizmus 21.századi formáját vizsgáltuk. Mi a termelés és a környezeti válság kapcsolata? Működik a verseny a neoliberalizmusban? Mi az állam szerepe? Hogyan kellene megreformálnunk a neoliberális kapitalizmust?

Hírlevél

Kövess minket!

13,452lájkolóTetszik
823követőkövető
9követőkövető
2,300feliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb cikkek

Ég veled, Donald!

Cikkünkben a búcsú jegyében gyűjtöttük össze a leköszönő amerikai elnök, Donald Trump legképtelenebb megszólalásait, amelyek a hivatali ideje alatt hangzottak el.