fbpx

A közmédia szexista kommenttel reagált arra, hogy Biden kommunikációs stábja csak nőkből áll

Joe Biden megválasztott amerikai elnök a napokban ismerteti a jövendőbeli kormányának és stábjának tagjait, mely során kiderült, hogy az USA 46. elnökének kommunikációs stábjába csak nőket fognak alkalmazni. A diverzitás növelése Biden egyik fontos ígérete volt a kampány során, ami úgy tűnik, nem nyerte el a hazai közmédia tetszését.

A hirado.hu-n ugyanis reggel megjelent az erről szóló hír, csak éppen azzal a címmel, hogy:

“Ha már úgyis folyton beszélnek – Nőuralom Biden kommunikációs csapatában”

A cikkben röviden beszámoltak magáról a hírről, ezt követően viszont külön kiemelték, hogy a hét női stábtagból több afroamerikai is van. A közszolgálati médium pedig látszólag még mindig tartja magát a trumpista kommunikációs panelekhez, ugyanis még mindig arról írnak, hogy tömeges csalások történt az amerikai elnökválasztáson – szemben azzal, hogy Trump eddig összes keresetét visszadobták -, igaz megjegyzik, a regnáló elnök már hajlandó lenne átadni a hatalmat Bidennek.

Avatar
Jövő TV
Neked szól. Rólad szól.

Legfrissebb videók

Az átlagkereset is kevés az e-biciklikhez (videó)

Hiába az állami támogatás, ha az átlagkereseted bánja.

Ungár Péter: Egy politikusnak nem feltétlenül az a dolga, hogy morális példát mutasson – Videó

A Jövő TV politikai és közéleti kibeszélőjében, a Reflektorban című műsorunk csütörtöki adásában Ungár Péterrel, az LMP országgyűlési képviselőjével beszélgettünk.

Legújabb podcastünk

audio

Tabumentes #7 – Kapitalizmus a 21. században

A Tabumentes Podcast 7. adásában a kapitalizmus 21.századi formáját vizsgáltuk. Mi a termelés és a környezeti válság kapcsolata? Működik a verseny a neoliberalizmusban? Mi az állam szerepe? Hogyan kellene megreformálnunk a neoliberális kapitalizmust?

Hírlevél

Kövess minket!

13,452lájkolóTetszik
823követőkövető
9követőkövető
2,300feliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb cikkek

Ég veled, Donald!

Cikkünkben a búcsú jegyében gyűjtöttük össze a leköszönő amerikai elnök, Donald Trump legképtelenebb megszólalásait, amelyek a hivatali ideje alatt hangzottak el.