fbpx

Miley Cyrus beleharapott egy pókba, és vörösre táncolta magát

A „sötét pop” és a country-rock királynői robbantották ma reggel az internetet egy közös dallal. Miley Cyrustól a Wracking Ball óta nem meglepő, hogy kész ledobni a textilt és kiölteni a nyelvét. De hogy a Grammy-díjas Dua Lipa is erre a filmre vált jegyet, az már meglepő. A két pop énekes most egy dal erejéig fogott össze, a Prisoner pedig annyira ütős lett, hogy 16 óra alatt már négymillióan kattintottak rá. Kritika.

A rádiógyanús szám a dalszöveghez képest elég vulgárisra sikeredett. A 2000-es évek Hannah Montanajának a videó elején elég kiölteni a nyelvét, beleharapni egy  méretes pókba és már nem is olyan furcsa, ha Dua Lipát tekinti börtöntársának a szerelemben. A dal címe talán bicskanyitogató lehet a kijárási korlátozásokat nehezen viselők számára, de ahogy a két énekes helyettük is inkább kamionba ül és bulizik egy jót az éjszakában, talán kárpótol mindenért.

Hol van már az a tisztasági fogadalom

A dalon kívül van más közös is a két énekesben. Mindkettőjük életében fontos szerepet játszott az éneklés kezdetektől. A Tenesseeben nevelkedett Miley és a koszovói gyökerekkel rendelkező Dua családját is énekes szál szövi át, hiszen mindkettőjüknek az édesapja énekes. Ezért nem meglepő, hogy Dua a modellkedés mellett az éneklést választotta karrierje elején, Miley pedig hogy a saját apjával vállalta be a Hannah Montana sorozatot a Disney-n.  További érdekesség, hogy Miley Cyrus bár most éli meg igazán szexuális vadságát a képernyőn, ezt igazi pálfordulásnak is tekinthetjük a kicsi énjéhez képest. Mentségként szólva, még tizenéves korig nem is kell korai párkapcsolat, csak mert „trendi”. Mindenesetre érthető, hogy mivel felnőtt koráig keresztény hitben, tisztasági fogadalommal a lelkében élte mindennapjait, most éli meg igazán a művészetében a vágyait.

A 2017-ben berobbant Dua Lipa ennél azért több figyelemre vágyott már tizenévesen is, hiszen már 14 évesen elkezdte posztolni a feldolgozásait. Előnyére, hiszen ezek után figyelt fel rá a Warner Bros. Records.

Miley Cyrus – Prisoner (Official Video) ft. Dua Lipa

Miley’s new album Plastic Hearts is available November 27th. Pre-Order Now: https://mileyl.ink/PlasticHearts Get Miley’s new single “Prisoner” feat. Dua Lipa…

Legfrissebb videók

“Sokszor hiszik azt, hogy a sérülteket pátyolgatni kell, pedig nem” – Nem Adom Fel Kávézó (videó)

A fogyatékossággal élők integrálása fontos misszió, amelynek a Nem Adom Fel Kávézó az egyik alappillére Budapesten.

A melegek egy politikai játszma gyalogjai (videó)

Károly és Gábor 12 éve egy pár. Imádják Magyarországot, de az utóbbi idő történései miatt inkább elköltöznének. Videó.

Legújabb podcastünk

audio

Tabumentes #4 – Hidegháború 2.0 USA vs Kína

A Tabumentes podcast soron következő adásában a 21. század modern hidegháborújáról, az Egyesült Államok és a Kína közti konfliktusról esett szó.

Hírlevél

Kövess minket!

13,452lájkolóTetszik
748követőkövető
7követőkövető
2,120feliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb cikkek