fbpx

Leszámolás Budapest belvárosában

Az V. kerületi Szemere utcában nagy erőkkel vonult ki a rendőrség és a készenléti egység, ahol már előző éjszaka kiabálásoktól volt hangos az utca. Több embert elszállítottak. A rendőrség csak szűk szavú tájékoztatást adott a helyszínen. A járdán több helyen vércseppeket és üvegszilánkokat lehetett látni még másnap is.

A lakók elmondása szerint vélhetően egy a Szemere utcai lakásban indult két csoport között egy elszámolási vita. Az első emeleti ingatlanban rendszeresen hangos zene és kiabálás hallható fiatal lányoktól, akik vélhetően prostituáltként dolgoznak. Innen távozott tegnap este is veszekedések közepette több személy.

Budapest V. kerületében, a Szemere utcában

A rendőrség helyszíni tájékoztatás során elmondta, a készenléti egységet is ki kellett hívni erősítésnek az akció során, több embert elszállítottak. Egy autó szélvédőjét a dulakodások során betörték, a járdán több helyen szilánkok és vércseppek láthatóak. Szemtanúk elmondása szerint szamurájkard és egyéb szúró-vágóeszköz is előkerült a vita során. Jelenlétünkkor is 4 autóval volt jelen a hatóság.

Leszámolás az V. kerületi Szemere utcában | Jövő TV

Olvasd el a híreket! https://www.jovotv.hu Lájkolj be Facebookon! https://www.facebook.com/jovotv.hu Kövess minket az Instagramon is! https://www.instagram.c…

A rendőrség nem árulta el tudósítónknak, hogy összesen hány főt vittek el, de a kivonulást követően bő egy órával is történt letartóztatás, ahogy az a képünkön is látszódik.

Az egyik elkövető letartóztatás közben

Avatar
Jövő TV
Neked szól. Rólad szól.

Legfrissebb videók

“Fontos beszélni a termékenységtudatról” – Interjú Cserháti-Herold Jankával (videó)

Mai adásunkban Cserháti-Herold Janka termékenységtudat-oktatóval beszélgettünk.

“Sokszor hiszik azt, hogy a sérülteket pátyolgatni kell, pedig nem” – Nem Adom Fel Kávézó (videó)

A fogyatékossággal élők integrálása fontos misszió, amelynek a Nem Adom Fel Kávézó az egyik alappillére Budapesten.

Legújabb podcastünk

audio

Tabumentes #4 – Hidegháború 2.0 USA vs Kína

A Tabumentes podcast soron következő adásában a 21. század modern hidegháborújáról, az Egyesült Államok és a Kína közti konfliktusról esett szó.

Hírlevél

Kövess minket!

13,452lájkolóTetszik
748követőkövető
7követőkövető
2,120feliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb cikkek

Orbánt nem feltétlenül zavarja, ha nem fogadják el az uniós mentőcsomagot

Pedig azért nem esne most rosszul Magyarországnak egy jó pár milliárd eurós mentőscsomag.