fbpx

Ungár Péter Szombathelyen méretteti meg magát

Sajtótájékoztatón jelentette be Schmuck Erzsébet, az LMP társelnöke és Ungár Péter, hogy 2022-ben Szombathelyen mérettetné meg magát az LMP országos elnökségének titkára.

Elhangzott, hogy legitim eszköznek tartják az előválasztást, amely során eldől, ki lesz az az egyedüli ellenzéki képviselő, aki szembeszáll a kormánypárt jelöltjével az országgyűlési választások során.

Ungár elmondta, annak ellenére, hogy nem szombathelyi születésű, lelkének nagyon kedves ez a város, valamint Hende Csabára, a körzet jelenlegi országgyűlési képviselőre utalva hozzátette hogy, “Szombathely olyan képviselőt érdemel a jövőben, aki nem hűbérbirtokaként tekintsen a városra és a térségre, hanem képviselnie kell az itt élő embereket.

Fotó: lehetmas.hu

Avatar
Jövő TV
Neked szól. Rólad szól.

Legfrissebb videók

Az átlagkereset is kevés az e-biciklikhez (videó)

Hiába az állami támogatás, ha az átlagkereseted bánja.

Ungár Péter: Egy politikusnak nem feltétlenül az a dolga, hogy morális példát mutasson – Videó

A Jövő TV politikai és közéleti kibeszélőjében, a Reflektorban című műsorunk csütörtöki adásában Ungár Péterrel, az LMP országgyűlési képviselőjével beszélgettünk.

Legújabb podcastünk

audio

Tabumentes #7 – Kapitalizmus a 21. században

A Tabumentes Podcast 7. adásában a kapitalizmus 21.századi formáját vizsgáltuk. Mi a termelés és a környezeti válság kapcsolata? Működik a verseny a neoliberalizmusban? Mi az állam szerepe? Hogyan kellene megreformálnunk a neoliberális kapitalizmust?

Hírlevél

Kövess minket!

13,452lájkolóTetszik
823követőkövető
9követőkövető
2,300feliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb cikkek

Ég veled, Donald!

Cikkünkben a búcsú jegyében gyűjtöttük össze a leköszönő amerikai elnök, Donald Trump legképtelenebb megszólalásait, amelyek a hivatali ideje alatt hangzottak el.