fbpx

Amerikai választás: Trump és Biden is meghúzta a kampány utolsó hetét

November 3-án ismét a szavazóurnákhoz vonulnak az amerikaiak, ahol a szavazóknak arról kell majd döntenie, hogy a regnáló amerikai elnököt, Donald Trumpot vagy a demokraták jelöltjét, Joe Bident támogatják.

Donald Trump rengeteg kritikát kapott az elmúlt időszakban a járványkezeléssel kapcsolatban és az adózásának elmulasztása is nagy port kavart az amerikai közbeszédben, míg Joe Biden esetében fia korrupciós ügyeit olvasták rá a demokraták jelöltjére.

Ebben a videóban a választási kampány utolsó hetét vesszük végig, amelynek kapcsán meg kell jegyeznünk, hogy ennél durvább kampányt valószínűleg évtizedek óta nem látott Amerika. Videó!

🔴Amerikai elnökválasztás – percről percre
Avatar
Lányi Örs
Újságíró, szerkesztő

Legfrissebb videók

Nem zárhatnak ki, mert “libernyák” vagy! (videó)

Ha most kezdené a Színművészetit, nem tudná hogy végig csinálná-e

Hohn Krisztina: “Mint jelölt, én Gödöllőn tervezem az indulásomat” – Videó

A Reflektorban című műsorunk keddi vendége Hohn Krisztina, az LMP- frakció országgyűlési képviselője és az Új Kezdet párt elnöke volt.

Legújabb podcastünk

audio

Tabumentes #7 – Kapitalizmus a 21. században

A Tabumentes Podcast 7. adásában a kapitalizmus 21.századi formáját vizsgáltuk. Mi a termelés és a környezeti válság kapcsolata? Működik a verseny a neoliberalizmusban? Mi az állam szerepe? Hogyan kellene megreformálnunk a neoliberális kapitalizmust?

Hírlevél

Kövess minket!

13,452lájkolóTetszik
823követőkövető
9követőkövető
2,300feliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb cikkek

Újabb jelöltet mutatott be az LMP és a Momentum

A nagykátai körzetében az LMP Schmuck Erzsébetet, a párt társelnökét, a Momentum Csepelen dr. Szabó Szabolcsot, jelenleg független képviselőt indítja.