fbpx

Elképesztő száguldással mentenek életeket a Vérlovagok

Sok különféle ember fogott össze, ám egy dolog mégis összekötötte őket: a motorozás és a társadalmi felelősségvállalás. Az Országos Mentőszolgálat Alapítvány immáron három motorral és egy autóval segíti az Országos Vérellátó Szolgálat munkáját az önkéntes sürgősségi vérszállítás, hogy időben eljusson a szükséges vérkészítmény, ami életeket menthet.

Vérlovagok, 2020.10.26: Bemutatkozik a csapat

Végre meg tudtuk szervezni, hogy a teljes Vérlovag csapat találkozzon a Karolina úton, így a Sürgősségi Vérszállítás motoros tagjai mind bemutatkoznak Nektek…

Öt ember önkéntes alapon heti öt napon lát el szolgálatot és az ország valamennyi pontjára szállítanak vért. Néhány útjukat Sárvári Zsolt fel is vette a sisakjára szerelt kamerával, melyet a Vérlovagok YouTube csatornájukra fel is töltöttek. De a segítésben részt vesz Buch Tibor, színész, Pálvölgyi László, az Ossian basszusgitárosa és Pribil Sándor, az Országos Mentőszolgálat Alapítvány elnöke is.

Videóik által például megnézhetjük, ahogy Budapest XI. kerületéből, a Karolina útról 48 perc alatt érkezik meg a szállítmány a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházba.

Vérlovagok, 2020.10.22: Veszprémig vágatlanul

Némi szünet után Veszprémbe kellett egy csepp adag vért vinnünk egy 2 hónapos csöpp babának. A hosszú hétvége előtti délutáni csúcsforgalomban a sietés nem v…

Avatar
Jövő TV
Neked szól. Rólad szól.

Legfrissebb videók

“Fontos beszélni a termékenységtudatról” – Interjú Cserháti-Herold Jankával (videó)

Mai adásunkban Cserháti-Herold Janka termékenységtudat-oktatóval beszélgettünk.

“Sokszor hiszik azt, hogy a sérülteket pátyolgatni kell, pedig nem” – Nem Adom Fel Kávézó (videó)

A fogyatékossággal élők integrálása fontos misszió, amelynek a Nem Adom Fel Kávézó az egyik alappillére Budapesten.

Hírlevél

Kövess minket!

13,452lájkolóTetszik
748követőkövető
7követőkövető
2,140feliratkozóFeliratkozás

Választás 2022

Legfrissebb cikkek