fbpx

Néhány százan tüntettek az MTVA-székháznál Szél és Hadházy tüntetésén

Néhány százan vett részt a Szél Bernadett és a Hadházy Ákos által szervezett tüntetésen az MTVA-székház előtt a Kunigunda utcában péntek délután. A járványveszélyre hivatkozva az ellenzéki pártok korábban kijelentették: nem csatlakoznak a tüntetéshez.

Szél Bernadett beszédében elmondta, a közmédia intézménye reggeltől estig a kormánypropagandát sugározza, ezáltal politikai küldetést hajt végre Magyarországon. A független képviselő továbbá hangsúlyozta, az MTVA ezért „végtelenül káros az egész magyar közösség számára”, megosztottságot és „gyűlöletet keltenek több mint 100 milliárd forintból nap mint nap”.

Budapest, 2020. október 23. A közmédia Kunigunda úti székháza elõtt tartott demonstráció résztvevõi 2020. október 23-án. A tüntetést Hadházy Ákos, Szél Bernadett és Szabó Szabolcs független országgyûlési képviselõ szervezte. MTI/Mónus Márton

Ezt követően Hadházy Ákos állt színpadra ahol elmondta, 1956-ban nem volt koronavírus, nem volt járványveszély, mégis akik odamentek, azok vállaltak egészségügyi kockázatot, hisz az ólomgolyó legalább olyan egészségügyi kockázat, mint a koronavírus. A független képviselő komoly kritikát fogalmazott meg a kormány irányába is, szerinte ugyanis:

“Ez a kormány nem kormányoz, hanem kampányol”

Hadházy tisztában volt vele, hogy nem jöttek el sokan az eseményre, de szerinte akik egy nemzeti ünnepen eljöttek, azok azt üzenték: addig csinálják majd ezt, amíg győznek, vagy bele nem halnak. A színpad mögött feltűnt Bede Zsolt kormánypárti provokátor is, akivel Hadházy szóváltásba is keveredett, de a tudósítások alapján nem fajult tettlegességig a konfliktus.

Avatar
Lányi Örs
Újságíró, szerkesztő

Legfrissebb videók

“Fontos beszélni a termékenységtudatról” – Interjú Cserháti-Herold Jankával (videó)

Mai adásunkban Cserháti-Herold Janka termékenységtudat-oktatóval beszélgettünk.

“Sokszor hiszik azt, hogy a sérülteket pátyolgatni kell, pedig nem” – Nem Adom Fel Kávézó (videó)

A fogyatékossággal élők integrálása fontos misszió, amelynek a Nem Adom Fel Kávézó az egyik alappillére Budapesten.

Legújabb podcastünk

audio

Tabumentes #4 – Hidegháború 2.0 USA vs Kína

A Tabumentes podcast soron következő adásában a 21. század modern hidegháborújáról, az Egyesült Államok és a Kína közti konfliktusról esett szó.

Hírlevél

Kövess minket!

13,452lájkolóTetszik
748követőkövető
7követőkövető
2,120feliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb cikkek

Orbánt nem feltétlenül zavarja, ha nem fogadják el az uniós mentőcsomagot

Pedig azért nem esne most rosszul Magyarországnak egy jó pár milliárd eurós mentőscsomag.