fbpx

Felvásárolta a Médiapiacot a NER egyik embere, Boros Bánk Levente

Boros Bánk Levente kormányközeli politológus, a Médianéző Központ igazgatója felvásárolta a Médiapiac című nyomtatott lapot és a mediapiac.com internetes újságot, ezután pedig kirúgta a teljes szerzői gárdát.

A Médiapiac felvásárlásáról először szerdán a Magyar Nemzet számolt be, ahol az új tulajdonos elmondta, a mediapiac.com-ból „mérvadó lapot” akar csinálni, és meg kívánja újítani az online és a nyomtatott magazint is. Boros Bánk szerint eddig leginkább egyfajta balliberális narratíva érvényesült a lapban, viszont a megújuló szaklappal tájékozódási pontot, iránytűt tudnak biztosítani a szakmának és a közönségnek abban, hogy kontextusba tudják helyezni az általuk fogyasztott médiatartalmakat.

Media1 csütörtöki cikke szerint a lap megvásárlása után a szerkesztőség tagjait értekezletre hívták, ahol bejelentették az elbocsátásukat. A médiapiaci lap internetes oldaláról csütörtökre el is tűnt a teljes négy fős szerzőgárda (Tóth Olivér, Szebegyinszki Szilvia, Hegyi Henriett és Bodnár Erika), rajtuk kívül pedig az eddigi ügyvezető-tulajdonos, Göbölyösné Mátrahegyi Anna és Széll Hajnalka lapmenedzser nevét is törölték.

Avatar
Lányi Örs
Újságíró, szerkesztő

Legfrissebb videók

Nem zárhatnak ki, mert “libernyák” vagy! (videó)

Ha most kezdené a Színművészetit, nem tudná hogy végig csinálná-e

Hohn Krisztina: “Mint jelölt, én Gödöllőn tervezem az indulásomat” – Videó

A Reflektorban című műsorunk keddi vendége Hohn Krisztina, az LMP- frakció országgyűlési képviselője és az Új Kezdet párt elnöke volt.

Legújabb podcastünk

audio

Tabumentes #7 – Kapitalizmus a 21. században

A Tabumentes Podcast 7. adásában a kapitalizmus 21.századi formáját vizsgáltuk. Mi a termelés és a környezeti válság kapcsolata? Működik a verseny a neoliberalizmusban? Mi az állam szerepe? Hogyan kellene megreformálnunk a neoliberális kapitalizmust?

Hírlevél

Kövess minket!

13,452lájkolóTetszik
823követőkövető
9követőkövető
2,300feliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb cikkek

Újabb jelöltet mutatott be az LMP és a Momentum

A nagykátai körzetében az LMP Schmuck Erzsébetet, a párt társelnökét, a Momentum Csepelen dr. Szabó Szabolcsot, jelenleg független képviselőt indítja.